Βέφα Αλεξιάδου: Ένας χρόνος από το θάνατο της κόρης της Αλεξίας Αλεξιάδου! Video

“Έτσι ήταν στην μοίρα μου, να γίνουν τα κορίτσια μου δύο άγγελοι”, εξομολογείται συγκινημένη η Βέφα Αλεξιάδου στην εκπομπή “Με το Καλημέρα”. Η διάσημη Ελληνίδα τηλεμαγείρισσα, σαν σήμερα πριν από ένα χρόνο έχασε την κόρη της Αλεξία Αλεξιάδου από καρδιακό επεισόδιο και βυθίστηκε στο πένθος.
Σήμερα, είναι για εκείνην πικρή επέτειος από το χαμό της κόρης της και συγκινημένη ανέβασε στο προφίλ της στο Facebook μια φωτογραφία με την τελευταία τούρτα που έφτιαξε η κόρη της Αλεξία, μια μέρα πριν τον ξαφνικό θάνατό της.
Από την Τετάρτη, μάλιστα, τα μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης που δέχτηκε από τους διαδικτυακούς της φίλους είναι πολλά και εκείνη τους ευχαρίστησε έναν έναν ξεχωριστά. (δες εδώ)
Ενώ, λίγο νωρίτερα, η κα Βέφα άνοιξε την πονεμένη της καρδιά, λέγοντας: “Έκλαιγα μισή ώρα και θυμόμουν την Αλεξία μου, και η καρδούλα μου ήταν σφιγμένη. Χωρίς την Αλεξία νιώθω πάρα πολύ αδύναμη, πάρα πολύ μόνη. Είναι πάρα πολύ δύσκολο, θλιβερό. Είναι στιγμές που με παίρνει από κάτω όταν είμαι μόνη στο σπίτι, είναι ώρες που τις φωνάζω. Μια αφορμή που μου θυμίζει την Αλεξία, θα κλάψω την Αλεξία, μία άλλη θα κλάψω την Άντζυ. Έτσι ήταν στην μοίρα μου, να γίνουν τα κορίτσια μου δύο άγγελοι”.

Δες το Video του zappit.gr:

Read More

And More