Βέφα Αλεξιάδου: Το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι με τις εγγονές και τα συγκινητικά λόγια για την Αλεξία!

Βέφα Αλεξιάδου: Το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι με τις εγγονές και τα συγκινητικά λόγια για την Αλεξία! | tlife.gr

Αυτές οι γιορτές δεν ήταν όπως οι προηγούμενες για την οικογένεια της Βέφας Αλεξιάδου. Η διάσημη τηλεμαγείρισσα που έχασε την κόρη της Αλεξία στα 44 της χρόνια, μας έδειξε πώς πέρασε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς μαζί με τις εγγονές της και τον γαμπρό της Βαγγέλη!

Από το τραπέζι τους φυσικά δεν έλειπε τίποτα πέρα από τη μαμά των κοριτσιών που έφυγε τόσο άδικα. Διάβασε παρακάτω τι έγραψε η γιαγιά τους Βέφα στο Facebook.

«Στο σημερινό μας τραπέζι, λόγω χιονιού, δεν κατάφερε να παραβρεθεί η Άντζυ με τον άντρα της. Το πρωί στην εκκλησία, μνήμη του Αγίου Βασιλείου, πήρα ευλογία κι ένα κομμάτι απο τη βασιλόπιτα που ευλόγησε και μοίρασε ο Πατήρ Γεώργιος. Στο σπίτι έστρωσα όμορφο γιορτινό τραπεζι οπου καθήσαμε με τις εγγονές μου και το Βαγγέλη. Το φαγητό μας παραδοσιακοί λαχανοντολμάδες και σαλάτα μαρούλι. Την παράσταση έκλεψε η βασιλόπιτα. Η αγωνία πάντα που θα πέσει ο παράς. Έταξα 50 ευρώ στον τυχερό και η ερώτηση απο μεριάς Βέφας κι αν γιαγιά πέσει στο σπίτι; Ε, τότε θα πάρετε από μισά με τη Χαρά. Και ω! του θαύματος! πραγματι ο παράς έπεσε στο σπιτι κι ετσι δεν είχαμε παρεξηγήσεις. Φυσικά κόψαμε κομμάτια και για τους απόντες. Τις χαρηκα να παιζουν ενα επιτραπέζιο παιχνίδι, δώρο της Βέφας, κι οι ώρες κύλησαν όμορφα. Από ψηλά ένας Άγγελος μας καμάρωνε! Και του χρόνου με υγεία.»

Δες τις φωτογραφίες που ανέβασε

READ more