Vegas VS Μelisses! Ποιος θα νικήσει;

Μόλις 2500 άτομα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το απίστευτο LIVE. Τα δύο συγκροτήματα θα τα δώσουν όλα αύριο στις 22 Φεβρουαρίου στο Κτήριο 56 (Πειραιώς 254), σε μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις. Το show θα ξεκινήσει στις 21:00, και θα απογειωθεί, με τον γνωστό σε όλους hip hop τραγουδιστή και frontman των Goin’ Through, Νίκο “NiVo” Βουρλιώτη να παρουσιάζει τη βραδιά και τον DJ Rico στα decks να δίνει το ρυθμό!

VEGAS και MEΛISSES θα ανέβουν σε δύο stages, το ένα απέναντι από το άλλο, και θα ριχτούν στη μάχη σε τέσσερις ανεπανάληπτους γύρους, εκτελώντας τα hits τους αλλά και άλλα αγαπημένα τους κομμάτια με απρόσμενες εξελίξεις…! Με αυτοσχεδιαμούς, διασκευές και συνεργασίες-έκπληξη θα ζητήσουν από τους fans να κρίνουν το νικητή, αφού θα τους δίνουν βαθμούς για κάθε γύρο, ζητωκραυγάζοντας με όλη τους τη δύναμη για να ανεβάσουν τα decibel στο τέρμα!

Οι VEGAS, ένα urban pop power group, σχηματίστηκαν το Μάιο του 2009 και αποτελούνται από 3 μέλη: ZeRaw, Μελίνα, DJ Airth. 7 από τα 8 singles τους μπήκαν στο Top 20 του Official Airplay Chart, ενώ 3 από αυτά στο Top 5! Τα videoclips τους μετράνε εκατομμύρια views στο YouTube και ο δεύτερος δίσκος τους έγινε χρυσός! Μετά από τον πρώτο κιόλας χρόνο κυκλοφορίας, πήρανε το πρώτο τους MAD Video Music Award (Best Hip Hop Video). Ήταν επίσης προτεινόμενοι να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στα MTV European Video Awards. Έχουν γυρίσει όλη την Ελλάδα on tour… πολλές φορές. Έχουν παραστεί σε όλα τα major τηλεοπτικά & ραδιοφωνικά shows. Θεωρούνται style icons.

Οι MEΛISSES είναι το δημοφιλέστερο pop group στην Ελλάδα και αποτελούνται από τον Χρήστο , το Θάνο, τον Κώστα, τον Παντελή και τον Ιάκωβο. Κυκλοφόρησαν το πρώτο τους album με τίτλο ‘MYSTIKO’ το 2009, με πολλά singles (κρυφά, επικίνδυνα φιλιά, lonely heart) που έφτασαν στις κορυφαίες θέσεις των airplay charts, κερδίζοντας άμεσα εκατοντάδες χιλιάδες φανατικούς θαυμαστές!

Tο 2010 κέρδισαν το “Βραβείο Πρωτοεμφανιζόμενου Καλλιτέχνη” στα MAD VIDEO MUSIC AWARDS ενώ ήταν υποψήφιοι να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στα MTV AWARDS 2 συνεχόμενες χρονιές (2010 & 2011). Το δεύτερο τους CD με τίτλο “AKOΥ” έγινε χρυσό μέσα σε 4 μήνες.

Read More

And More