Βελτίωση του καιρού αλλά με συννεφιά!

Βελτίωση του καιρού αλλά με συννεφιά! | tlife.gr

Στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία αναμένονται νεφώσεις με σποραδικές βροχές ή χιονόνερο στα πεδινά και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές. Στις υπόλοιπες περιοχές θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά μέχρι το μεσημέρι βορειοανατολικοί 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο μείον 6 έως 09 βαθμούς Κέλσιου.

Σε νησιά Ιόνιου, Ηπειρο, δυτική Στέρεα και δυτική Πελοπόννησο ανναμένονται τοπικές βροχές, αρχικά στα νότια και μετά το μεσημέρι και στις υπόλοιπες περιοχές. Χιόνια στα ορεινά, σποραδικές καταιγίδες το βράδυ στο Ιόνιο. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο μηδέν έως 15 βαθμούς Κέλσιου.

Για τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο προββλέπονται τοπικές νεφώσεις με ασθενείς βροχές ή χιονόνερο κυρίως τις πρωινές ώρες. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο μείον 2 έως 11 βαθμούς Κέλσιου. Στη Θεσσαλία η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Για τις Κυκλάδες και την Κρήτη ππροβλέπονται λόγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Στην Κρήτη πιθανότητα ασθενών βροχών στα βόρεια και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 5 έως 13 βαθμούς Κέλσιου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται λίφες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι , στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου 5 με 6 μποφόρ και στα Δωδεκάνησα 6 με 7 και πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 13 βαθμούς Κέλσιου. Στα βόρεια θα είναι 3 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Για την Αττική προβλέπονται τοπικές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια και ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03 έως 10 βαθμούς Κέλσιου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη θα υπάρχουν νεφώσεις παροδικά τις πρωινές ώρες αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο μείον 1 έως 9 βαθμούς Κέλσιου.

READ more