Βέτα Μπετίνη: Ρίγη συγκίνησης προκαλεί το τελευταίο γράμμα της κόρης της!

Η Λιάνα Καραγιαννίδου δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ακόμη την απώλεια της πολυαγαπημένης της μητέρας. Η Βέτα Μπετίνη έφυγε από την ζωή στις 18 Οκτωβρίου, σκορπίζοντας θλίψη στα αγαπημένα της πρόσωπα. Η ταλαντούχα ηθοποιός αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και τελικά άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 60 ετών.

Η κόρη της, Λιάνα, με την οποία έμοιαζαν σαν δύο σταγόνες νερό έγραψε ένα γράμμα στην μητέρα της, με όλα όσα θέλησε να της πει και δεν πρόλαβε, το οποίο δημοσίευσε το περιοδικό Down Town. Σε αυτό, η Λιάνα Καραγιαννίδου περιγράφει τις στιγμές της στον Ευαγγελισμό, όπου νοσηλευόταν η Βέτα Μπετίνη και συγκινεί με τα λόγια για την αγαπημένη ηθοποιό.
“Μαμά, τα πράγματα σοβάρεψαν πολύ. Πες τους πως κάνεις πλάκα και πάμε να φύγουμε, σε περιμένει η Ελισάβετ. Της κρατάω το χέρι. Μανούλα, θέλεις να φύγεις; Μανούλα, το ξέρω, κάνε αυτό που θέλεις, μην ταλαιπωρείσαι, είμαι έτοιμη, το ξέρω και εγώ και ο Δημήτρης, Μάνα μου! Μάνα μου, είσαι η καλύτερη μαμά του κόσμου, γι’ αυτό σε διάλεξα. Σε ευχαριστώ που η ζωή πέρασε μέσα από σένα για να έρθει σε μένα, σε ευχαριστώ για όλα όσα με δίδαξες, σε ευχαριστώ για την αγάπη σε ευχαριστώ για την λεβεντιά” και συνεχίζει την περιγραφή “Τη φιλάω στα μαγουλάκια της, στα χεράκια της, τη χαϊδεύω, την παρακαλάω. Βγαίνω έξω και ρωτάω τη γιατρό της αν αυτό που θα της κάνουν θα πονέσει… με διαβεβαιώνει πως όχι” αναφέρει χαρακτηριστικά.
“Σε ευχαριστώ που με τις πράξεις σου με έμαθες πως είναι να είσαι καλός άνθρωπος. Σε ένιωθα πολύ καιρό τώρα πως θέλεις να την κάνεις, πως θέλεις να φύγεις, αλλά λέω μετά τον τελευταίο αγώνα που έδωσες – τον πρώτο και τελευταία με την υγεία σου – θα έμενες μαζί μας, πως ήθελες να δεις την Ελισάβετ να μεγαλώνει. Σε ένιωθα απογοητευμένη από ανθρώπους, αλλά ποτέ δεν σε άκουσα να παραπονιέσαι. Ποτέ, μα ποτέ, δεν είπες κακό λόγο για κανέναν” τόνιζει και καταλήγει με το συγκινητικό μήνυμα: “Μάνα, να έρχεσαι, να μας στέλνεις μηνύματα, να μας βοηθάς. Βοήθα με να αντέξω να υπάρχω χωρίς εσένα! Μάνα ήρθες από το Φως, ήσουν Φως, πήγαινε στο Φως! Καλό δρόμο, Μανούλα!”

Read More

And More