Βέτα Μπετίνη: Το αινιγματικό μήνυμα της κόρη της – “Δεν πέθανε από καρκίνο, ούτε από μηνιγγίωμα…”

Μια μυστηριώδη ανάρτηση για τα αίτια θανάτου της Βέτας Μπετίνη έκανε η κόρη της, Λιάνα Καραγιαννίδου. Λίγους μήνες πριν συμπληρωθούν δύο χρόνια από το θλιμμένο “αντίο” στη λατρεμένη μητέρα της, δημοσίευσε ένα συγκινητικό και συνάμα αινιγματικό μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Σε αυτό, λοιπόν, διέψευσε το γεγονός πώς η μητέρα της πέθανε από καρκίνο, αλλά ούτε και από μηνιγγίωμα στο κεφάλι της, αφήνοντας έτσι ένα ανερμήνευτο κενό για τα πραγματικά αίτια θανάτου της πληθωρικής πρωταγωνίστριας.

“Σαν σήμερα πριν 5 χρόνια… άρχισαν όλα… δύσκολα χρόνια… με πολύ πόνο… αγωνία… γκρέμισμα… άδειασμα από ανθρώπους… φίλους… αλλά και ελπίδες… και χαρές… και κλάματα… πότε από πόνο… άλλοτε από φόβο… άλλοτε από χαρά… όμως τελικά η μαμά μου είχε μάλλον αποφασίσει και είχε πάρει τον δρόμο της…”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Και κατόπιν πρόσθεσε: “Δεν έφυγε από καρκίνο όπως γράφουν και αναδημοσιεύουν πολλά site για εκείνη… δεν έπασχε ποτέ από καρκίνο… μηνιγγίωμα είχε… μα δεν έφυγε καν από αυτό… το από τι έφυγε είναι μεγάλη ιστορία… και οι λόγοι που φεύγει ένας άνθρωπος δεν είναι απλά το όνομα μια ασθένειας… αλλά όλα όσα την προκάλεσαν… την προσκάλεσαν… την δημιούργησαν ή την γέννησαν… μα πάνω από όλα της επέτρεψαν να κυριαρχήσει… είναι μια πολύ συνειδητή επιλογή… αλλά αυτό είναι μεγάλη συζήτηση που δεν θα την κάνω από εδώ με κανέναν…”.

Η εν λόγω ανάρτηση προκάλεσε πολλά ερωτηματικά, αφού τότε επισήμως η ηθοποιός “έφυγε” από πνευμονικό οίδημα.

Read More

And More