“Βέτο” του πρίγκιπα William στο bachelor party του αδελφού του!

Το talk of the town στην Αγγλία και σε όλο τον κόσμο φαίνεται πως είναι ο επικείμενος γάμος του πρίγκιπα Ηarry με την αγαπημένη του Meghan Markle. Το ζευγάρι θα παντρευτεί τον Μάη του 2018 και οι ετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει για τη μεγάλη μέρα. Ωστόσο, ο πρίγκιπας William ήταν αυτό που κλήθηκε να αναλάβει το bachelor party του γαμπρού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Us Weekly, ο πρίγκιπας William αναζητά το τέλειο μέρος για το εργένικο πάρτι του πρίγκιπα Harry άλλα έχει θέσει ήδη “βέτο” να μην γίνει αυτό στο Λας Βέγκας. Με φόβο να μην ξυπνήσουν αναμνήσεις από το “άτακτο” παρελθόν του αδελφού του. Συγκεκριμένα, το καλοκαίρι του 2012 είχε ξεσπάσει μεγάλο σκάνδαλο στο παλάτι με τις γυμνές φωτογραφίες του πρίγκιπα Χάρι από όργιο σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας. Το TMZ είχε δημοσιεύσει τις επίμαχες φωτογραφίες, που μάλλον είχαν διαρρεύσει από τις αιθέριες υπάρξεις που είχε καλέσει ο Harry στην σουίτα του ξενοδοχείου όπου διέμενε για ένα παιχνίδι strip μπιλιάρδου.

Έτσι, αυτήν τη φορά το bachelor θα οργανωθεί με μεγάλη προσοχή και όπως αποκάλυψε ο πρίγκιπας William: “Μην περιμένετε κάτι… extreme”!

Read More

And More