Βίαιη επίθεση ανηλίκων σε ηλικιωμένη – Σοκάρουν τα λόγια της 82χρονης στην Tatiana Live

Βίαιη επίθεση ανηλίκων σε ηλικιωμένη – Σοκάρουν τα λόγια της 82χρονης στην Tatiana Live | tlife.gr

Σοκάρουν οι εικόνες της βίαιης επίθεσης ανηλίκων Ρομά σε μια 82χρονη γυναίκα στην αυλή του σπιτιού της. Οι δυο ανήλικοι έβαλαν στόχο την τσάντα της ηλικιωμένης και της επιτέθηκαν για να την ληστέψουν. Οι γυναίκα αντιστάθηκε και κατέληξε χτυπημένη στο έδαφος.  Το περιστατικό συνέβη στην Σπάρτη, μέσα στην αυλή του σπιτιού της γυναίκας που βρίσκεται 80 μέτρα μακρυά από τον καταυλισμό των Ρομά στην περιοχή.

Σε κατάσταση σοκ μετά την περιπέτειά της, η 82χρονη μίλησε στην Tatiana Live: “Με το σταυρό στο χέρι είμαι. Λυπάμαι, βοηθάω, από το υστέρημά μου και παρακαλάω την Παναγιά να με πάρει αυτή και να πεθάνω σαν Χριστιανή. Όχι από αυτούς. Εγώ που έχω κάνει τόσα στη ζωή μου, να μου φιλάνε το χέρι και να μου ζητούν την ευχή μου, και να μου παίρνουν κάθε φορά την τσάντα με το υστέρημά μου; Μέσα έχω το βιβλιάριο υγείας, της τράπεζας και εξαφανίστηκαν», είπε η γυναίκα.

Και συνέχισε: «Πότε θα βγάλω εγώ αυτά τα πράγματα; Πώς να κάνω άλλη μασέλα, δόντια και τέτοια; Ευτυχώς αιμορραγούσα και δεν έπαθα επί τόπου εγκεφαλικό. Να γίνω παράδειγμα για όλους τους γέρους. Εύχομαι άλλος να μην ζήσει αυτό που έζησα εγώ».

READ more