Βίασα τη Μυρτώ για να μην με ακολουθήσει” – Σοκάρει η απολογία του Πακιστανού για το έγκλημα της Πάρου!

Το δικαστήριο, κάνοντας δεκτή την πρόταση του εισαγγελέα της έδρας, καταδίκασε τον Βακάς σε ισόβια συν 25 χρόνια κάθειρξη. Η καταδίκη του Πακιστανού, ήταν το αποτέλεσμα μιας ιδιαίτερα φορτισμένης διαδικασίας, η οποία διεκόπη περισσότερες από μία φορές.

Η απολογία του δράστη που συγκλονίζει και εξοργίζει

Ο Αχμέτ Βακάς, ο οποίος είχε μεταφερθεί το πρωί στο δικαστήριο με καλυμμένο το πρόσωπο και συνοδευόμενος από ισχυρή αστυνομική δύναμη, ζήτησε συγνώμη για την πράξη του και επιχείρησε να πείσει το δικαστήριο ότι σκοπός του ήταν αρχικά μόνο να κλέψει το κινητό και όχι να κακοποιήσει τη Μυρτώ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ”Έθνος” απαντώντας κατά τη διάρκεια της απολογίας του σε ερωτήσεις της έδρας, ο Βακάς επισήμανε: «Περνούσα τον δρόμο και καθόταν μια κοπέλα. Την είδα πρώτη φορά. Στην αρχή σκέφτηκα να της κλέψω το κινητό και μετά σκέφτηκα να τη βιάσω. Εκανε σκηνικό για να το κρατήσει. Γλιστρήσαμε στις πέτρες και πέσαμε μαζί κάτω…
Το κινητό έπεσε δίπλα μας. Πιαστήκαμε στα χέρια. Εγώ λίγο την έσπρωξα. Μετά της έβγαλα τα ρούχα για να μην με ακολουθήσει. Πήγα να φύγω και με τράβηξε με το πόδι της. Επεσα, είδα την πέτρα, την άρπαξα και την πέταξα γύρω μου, αφού γύρισα και την κοίταξα. Η πέτρα έπεσε στο μάτι της. Δεν ήθελε, με το ζόρι τη βίασα. Με το ένα χέρι την κρατούσα από τον λαιμό και με το άλλο έκανα αυτό το πράγμα. Ζητώ συγνώμη».

Διάβασε περισσότερα και δες το βίντεο στο Newsit

Read More