Βίασαν 12χρονη με νοητικά προβλήματα – Φίλος της μητέρας ο δράστης!

Μία μητέρα μαζί με τη 12χρονη κόρη της αποφάσισε να διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο της Αμαλιάδας. Δεν ήταν όμως μόνες. Μαζί τους ήταν και δύο άντρες εκ των οποίων ο ένας είχε σχέση με τη μητέρα.

Έτσι λοιπόν στο ένα δωμάτιο κοιμήθηκε η μητέρα με τον δεσμό της και στο άλλο η 12χρονη κόρη της, η οποία έχει προβληματα νοηματικής υστέρισης, με τον 31χρονο φίλο του.

Το πρωί, το κοριτσάκι πήγε στη μητέρα του και της είπε ότι ο 31χρονος τη βίασε. Τότε η γυναίκα πήγε και κατήγγειλε το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα της Αμαλιάδας.

Ο 31χρονος συνελήφθη, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και παραγγέλθηκε η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης. Το μεσημέρι της Κυριακής οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Αμαλιάδας, η οποία του απήγγειλε κατηγορία για βιασμό ανήλικης σε βαθμό κακουργήματος και τον παρέπεμψε στην Ανάκριση, απ’ όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί. Χθες ο 31χρονος ζήτησε εκ νέου και έλαβε 48ωρη προθεσμία με αποτέλεσμα να απολογηθεί αύριο.

Οι αρχές ερευνούν προσεκτικά την περίεργη αυτή υπόθεση και εξετάζουν το ενδεχόμενο να προκύπτουν ευθύνες και σε βάρος της μητέρας.

Read More

And More