Αθηνά Οικονομάκου: Επιστροφή στην Μύκονο με την καλύτερή της φίλη! Video

Τι και αν έφυγε για λίγες ημέρες, η Αθηνά Οικονομάκου επέστρεψε στην καλοκαιρινή της βάση, η οποία δεν είναι άλλη από την Μύκονο! Η αγαπημένη ηθοποιός έκανε μία μικρή απόδραση στο χωριό Φτέρη της Αχαΐας με την οικογένειά της και αφού επέστρεψε για λίγο στην Αθήνα για κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις, ταξίδεψε ξανά για το νησί των Ανέμων. Έτσι, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, η όμορφη Αθηνά δεν θα γινόταν να μην βρίσκεται στην Μύκονο!

Η όμορφη ηθοποιός ταξιδεύει αρκετά συχνά για το νησί των Ανέμων, καθώς ο σύζυγός της Φίλιππος Μιχόπουλος διατηρεί πολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα και πρέπει να βρίσκεται εκεί για όλη την θερινή σεζόν. Αυτή την φορά, μάλιστα, μαζί της ταξίδεψε και η κολλητή της και μία από τις νονές του μικρού Μάξιμου, η Εύη Πρεβενά (οι άλλες δύο είναι η Βάσω Λασκαράκη και η Νικόλ Παναγιώτου).

Η Αθηνά Οικονομάκου με το που έφτασε στην Μύκονο προτίμησε να περάσει την ημέρα στο ξενοδοχείο του Φίλιππου και να χαλαρώσει δίπλα στην πισίνα. Το βράδυ, βέβαια, η ηθοποιός επιθυμούσε να πάει στο πανηγύρι… με την καλύτερη της φίλη να της αρνείται πεισματικά!

Την επόμενη μέρα, η Εύη έκανε το χατίρι στην Αθηνά και βγήκαν για cocktails, απολαμβάνοντας το ηλιοβασίλεμα, με φόντο την υπέροχη θάλασσα των Κυκλάδων!

Read More

And More