Ιωάννα Μπούκη: Οι τελευταίες πρόβες για το νυφικό της χτένισμα! Αποκλειστικές φωτογραφίες – Video

Τις τελευταίες ετοιμασίες για το θρησκευτικό τους γάμο κάνουν ο Αντώνης Σρόιτερ και η Ιωάννα Μπούκη που ετοιμάζονται να ζήσουν μία από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής τους! Το ερωτευμένο την Κυριακή 8 Ιουλίου αναμένεται να κάνει το θρησκευτικό του γάμο και ανυπομονεί όσο τίποτε άλλο. Ο Αντώνης και η Ιωάννα έχουν αποκτήσει μαζί μία υπέροχη οικογένεια – έχοντας δύο κόρες, την Νάντια και την Παυλίνα – και περιμένουν πώς και πώς να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, ενώπιον του Θεού.

Η Ιωάννα Μπούκη θα φορέσει νυφικό δια χειρός Σίλιας Κριθαριώτη, ενώ το χτένισμά της θα επιμεληθεί ο Τρύφωνας Σαμαράς. Η Ιωάννα εμπιστεύτηκε τον γνωστό hair stylist των διασήμων για το νυφικό της χτένισμα και μετά από αρκετές πρόβες σε διαφορετικά looks κατέληξαν στο αγαπημένο της. Η ευτυχισμένη νυφούλα, μάλιστα, έκανε τις τελευταίες πρόβες για το νυφικό μακιγιάζ και χτένισμα και το TLIFE σου εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες.

Να σου θυμίσω, ακόμη, ότι ο παρουσιαστής ειδήσεων του Alpha και η καλλονή σύζυγός του παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο τον Δεκέμβρη του 2013 στο Δημαρχείο του Αγίου Στεφάνου και τώρα ετοιμάζονται για το θρησκευτικό. Μάλιστα, το ζευγάρι θα συνδυάσει και τη βάφτιση της μικρής του κόρης, η οποία θα πάρει το όνομα Παυλίνα. Ο γάμος θα γίνει σε κλειστό οικογενειακό κύκλο και όπως είναι επόμενο δεν έχει διαρρεύσει ακόμη η εκκλησία που θα τελεστούν τα δύο μυστήρια.

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More