Kim Kardashian: “Όταν με κάλεσε ο Donald Trump ήμουν γυμνή…” Video

Πριν μερικές εβδομάδες έγινε μία πολύ σημαντική συνάντηση στην Ουάσινγκτον των Ηνωμένων Πολιτειών… Η Kim Kardashian βρέθηκε στον Λευκό Οίκο για να συναντήσει από κοντά τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, με σκοπό να του ζητήσει την αποφυλάκιση της Alice Marie Johnson, η οποία είχε ποινή ισόβιας κάθειρξης για κατοχή κοκαΐνης και ξέπλυμα μαύρου χρήματος από το 1996, κάτι που εν τέλει πέτυχε.

Η γνωστή τηλεπερσόνα βρέθηκε καλεσμένη στο late night του Jimmy Kimmel και αποκάλυψε στον παρουσιαστή όλο το παρασκήνιο του τηλεφωνήματος του Donald Trump σε εκείνη. Έτσι, η Kim αποκάλυψε πώς όταν ο Αμερικανός Πρόεδρος της τηλεφώνησε… εκείνη ήταν γυμνή, λόγω μίας γυμνής φωτογράφισης που έκανε εκείνη την ώρα. Βέβαια, μόλις την κάλεσε φόρεσε μία ρόμπα πάνω της και ύστερα συνέχισε την συζήτηση μαζί του.

«Περπάτησα και μπήκα μέσα αποσβολωμένη, κοίταξα γύρω μου και ένιωσα σαν να με χτύπησε κεραυνός μόλις συνειδητοποίησα πως ήμουν στο Οβάλ Γραφείο και του είπα “Ουάου, είμαστε στο Οβάλ Γραφείο”. Αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που του είπα και μετά χρειάστηκα λίγο χρόνο προκειμένου να συνέλθω», είπε χαρακτηριστικά για τη συνάντησή της με τον Donald Trump.