Μαριάννα Γουλανδρή: Συνεχίζει το tour στα ελληνικά νησιά! [pics,video]

Η Μαριάννα Γουλανδρή συνεχίζει τις διακοπές της στα ελληνικά νησιά με τον σύζυγό της Φίλιππο Λαιμό αλλά και την κορούλα τους! Το λαμπερό ζευγάρι πριν τέσσερις μήνες υποδέχτηκε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά του και από τότε ολοκληρώθηκε η ευτυχία του. Η εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη και ο γοητευτικός εφοπλιστής ζουν πλέον μόνιμα στην Ελλάδα με το μωράκι τους, αν και δεν έχουν σταματήσει τα ταξίδια στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους.

Μετά τις εξορμήσεις τους στους Λειψούς και στην Σύμη, η Μαριάννα Γουλανδρή και ο Φίλιππος Λαιμός συνεχίζουν να “οργώνουν” το Αιγαίο με το πολυτελές σκάφος τους, ενώ αυτές τις ημέρες βρίσκονται στην Φολέγανδρο. Η ταλαντούχα σχεδιάστρια κοσμημάτων και ο σύζυγός της απολαμβάνουν στο έπακρο τις πρώτες καλοκαιρινές διακοπές με την κόρη τους, κάνοντας αμέτρητες βουτιές αλλά και βόλτες στο κάθε νησί που κατεβαίνουν.

Η καλλονή εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη δεν διστάζει να μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από τις όμορφες στιγμές που ζει τις τελευταίες μέρες. Πριν μερικές ώρες, η Μαριάννα μας έδειξε τις φωτογραφίες που την τράβηξε ο σύζυγός της από το σκάφος της, όπου φορούσε ένα ολόσωμο μαγιό, το οποίο αναδείκνυε το καλλίγραμμο σώμα της.

READ more