Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Απόδραση στην Σίφνο για τις γαμήλιες προετοιμασίες! Video

Η Σίφνος πρόκειται να γίνει το αγαπημένο τους νησί και όχι άδικα! Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου την 1η Σεπτεμβρίου και ανυπομονούν να ζήσουν αυτή τη στιγμή με τους φίλους τους και όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ο πολυσυζητημένος γάμος θα τελεστεί το απόγευμα του Σαββάτου στην εκκλησία του Ταξιάρχη στο Βαθύ, πάνω στη θάλασσα. Θα ακολουθήσει μεγάλο πάρτι στην παραλία ακριβώς δίπλα, η οποία θα διαμορφωθεί ειδικά για τη βραδιά.

Έτσι οι αποδράσεις στην Σίφνο όλο και θα αυξάνονται όσο περνάει το καλοκαίρι, με σκοπό να είναι όλα στην εντέλεια για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους! Από το πρωί της Τρίτης, και αφού ο Σάκης Τανιμανίδης επέστρεψε από την κρουαζιέρα που διοργανώνει με το ταξιδιωτικό του γραφείο, το αγαπημένο ζευγάρι ταξίδεψε ξανά για το νησί, στο οποίο επρόκειτο να ενώσει τις ζωές του.

Φυσικά, το πρόγραμμα δεν έχει χαλάρωση… αλλά προετοιμασίες για τον γάμο! Η Χριστίνα και ο Σάκης πέρασαν την χθεσινή ημέρα, διαλέγοντας τον κατάλληλο στολισμό για την ρομαντική τελετή. Ο παρουσιαστής του Survivor μπορεί να μην είχε τον πρώτο λόγο στις γαμήλιες προετοιμασίες, αλλά βοήθησε την μέλλουσα σύζυγό του όσο μπορούσε, ενώ δεν σταμάτησε να κάνει αστεία μέσα στο κατάστημα.

Δες το βίντεο:

READ more