Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Έτσι περνάνε τρεις εβδομάδες πριν από τον γάμο τους! Video

Σε τρεις εβδομάδες ακριβώς ο έρωτας της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη θα επισφραγιστεί με τον πιο όμορφο τρόπο. Το ερωτευμένο ζευγάρι της εγχώριας showbiz θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μία ρομαντική τελετή στην Σίφνο, με κουμπάρους την Μαρίνα Βερνίκου και τον Μίλτο Καμπουρίδη. Οι γαμήλιες προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει από καιρό, με την όμορφη Χριστίνα να κατεβαίνει κάθε τόσο στο νησί για τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Όμως, ο Σάκης και η Χριστίνα αποφάσισαν να κάνουν ένα διάλειμμα από τις ετοιμασίες του γάμου τους και να χαλαρώσουν για λίγες μέρες. Έτσι – πάντα μαζί με τους καλούς τους φίλους και κουμπάρους – έκαναν μία ολιγοήμερη απόδραση στο Κυπαρίσσι Λακωνίας.

Οι δυο τους μαζί με την Μαρίνα Βερνίκου και τον Μίλτο Καμπουρίδη κάνουν βόλτες με το σκάφος στο πέλαγος και αμέτρητες βουτιές, τις οποίες φυσικά μοιράζονται στα προσωπικά τους social media. Το ζευγάρι προσπαθεί να αφήσει λίγο στην άκρη το άγχος του γάμου και να περάσει χαλαρές στιγμές, λίγες εβδομάδες πριν την μεγάλη μέρα.

Δες όλα τα στιγμιότυπα:

https://instagram.com/p/BmS5EhUA0pY/

https://instagram.com/p/BmQsW2vgmG0/

READ more