Βικτώρια Καρύδα: Backstage από την μεταμόρφωσή της σε “Αφροδίτη της Μήλου”! [pics,vid]

Η Βικτώρια Καρύδα ήταν γι’ ακόμη μια φορά πανέμορφη στην πασαρέλα! Πριν περίπου μία βδομάδα, ο Βασίλειος Κωστέτσος πραγματοποίησε ένα μοναδικό fashion show στον Κήπο Μουσών του Νομισματικού Μουσείου. Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας παρουσίασε τη νέα του συλλογή Haute Couture για το 2019-2020 με την ονομασία “Aphrodite De Milo”, η οποία είναι αφιερωμένη στην Ελληνίδα-σύμβολο Μελίνα Μερκούρη.

Αυτός ήταν και ο λόγος που το look της ξανθιάς καλλονής είχε έμπνευση από την θεά Αφροδίτη της Μήλου! Πιο συγκεκριμένα, το μακιγιάζ της Βικτώριας – το οποίο επιμελήθηκε ο γνωστός make up artist και καλός της φίλος Προκόπης Μακρυλάκης και κινήθηκε σε γήινες αποχρώσεις – παρέπεμπε… σε κάτι θεϊκό!

Στα μάτια της βρήκε καταφύγιο η αθωότητα και το αποτέλεσμα ήταν φανερό! Άλλωστε η φωτεινότητα και η ζωντάνια είναι αυτά που ζητάει κάθε γυναίκα στο μακιγιάζ της!

Δες backstage στιγμιότυπα από την προετοιμασία της Βικτώριας Καρύδα:

Τα παθιασμένα κόκκινα χείλη που επέλεξε για εκείνη ο make up artist της, ήταν και είναι το σύμβολο της γοητείας και της αποπλάνησης. Το σίγουρο ήταν ότι η Βικτώρια Καρύδα έκλεψε τις εντυπώσεις στο show του Κωστέτσου!

Read More

And More