Βικτώρια Καρύδα: Δεν έχει ξεπεράσει την απώλεια του συζύγου της – Η μετανάστευση και τα κιλά που έχασε

Η Βικτώρια Καρύδα έχασε τον άντρα της Γιάννη Μακρή, τον Οκτώβριο του 2018, όταν ο γνωστός επιχειρηματίας δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι τους.

Το πανέμορφο μοντέλο παλεύει ακόμα να ξεπεράσει τον χαμό του αγαπημένου συζύγου της και, μιλώντας στο ένθετο Secret και στη Σάσα Σταμάτη αποκαλύπτει πως σκέφτεται σοβαρά να εγκαταλείψει μόνιμα τη χώρα μας.

«Θα ήθελα πάρα πολύ να φύγω μόνιμα στο εξωτερικό. Αυτή τη στιγμή πηγαινοέρχομαι και, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, δεν με κρατάει κάτι στην Ελλάδα. Ωστόσο, δεν μπορώ ακόμα να μείνω εκτός Ελλάδος σε μόνιμη βάση, αφού πρέπει να τακτοποιήσω μια σειρά από εκκρεμότητες και προβλήματα που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα», αναφέρει η Βικτώρια Καρύδα, ενώ, όταν η συζήτηση πάει στον χαμό του συζύγου της, δεν κρύβει πως εξακολουθεί να περνάει πολύ δύσκολα ψυχολογικά, ενώ δηλώνει πως η εκκλησία είναι το «καταφύγιό» της.

«Γενικά είμαι πάλι χάλια, έχω χάσει 3,5 κιλά, ενώ κάποιες φορές είμαι λίγο καλύτερα και κάποιες άλλες πολύ χάλια. Πηγαίνω συχνά στην εκκλησία. Κάθομαι μόνη μου για να ηρεμήσω και να βοηθήσω τον εαυτό μου να βρει δύναμη», τονίζει, ενώ αναφέρει πως ακόμα δεν έχει καταφέρει να πάει διακοπές.

«Είμαι ακόμα στην Αθήνα με τα παιδάκια μου, την Αλεξάνδρα, που είναι 9 ετών, και τον Αχιλλέα, που είναι 7,5 ετών. Δεν πήγαμε διακοπές. Εχω αρκετές σοβαρές υποθέσεις που πρέπει να τακτοποιήσω. Μακάρι να βρω χρόνο να πάμε κάπου», καταλήγει, ενώ αποκαλύπτει πως ακόμα δεν είναι σε φάση να κάνει μια καινούργια αρχή στη ζωή της και πως αυτό θα γίνει σε άλλον χρόνο και εφόσον βρεθεί ο κατάλληλος σύντροφος. «Εγώ δεν σκέφτομαι τώρα κάτι για ένα νέο ξεκίνημα. Ο χρόνος θα δείξει. Μακάρι να βρεθεί στη ζωή μου ένας άνδρας καλός, δυναμικός, να με αγαπάει και να με προσέχει εμένα και τα παιδιά μου όπως ο Γιάννης. Αν και ο Γιάννης είναι αναντικατάστατος».

Read More

And More