Βικτώρια Καρύδα: Επίσκεψη στο παραμυθένιο κάστρο Hohenzollern – Γιατί ταξίδεψε στη Γερμανία; Φωτογραφίες

Στη Γερμανία βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες η Βικτώρια Καρύδα. Το όμορφο μοντέλο όπως είχε δηλώσει και πρόσφατα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, είχε ανάγκη να φύγει για λίγο μακριά από όλα της θυμίζουν το τραγικό θάνατο του αγαπημένου της συζύγου Γιάννη Μακρή και να ξεκουραστεί μακριά από την καθημερινότητά της… Έτσι κι έγινε η όμορφη Βικτώρια ταξίδεψε μέχρι τη Γερμανία, όπου ζει μόνιμα η αδελφή της. Η Βικτώρια απόλαυσε την παρέα της αδελφής της αλλά και των 2 ανιψιών της που λατρεύει και είχε καιρό να τα δει!

Το όμορφο μοντέλο εκτός από το ότι είναι full time μανούλα για τα δυο παιδιά της άνοιξε τα φτερά της και κάνει την πρώτη της επιχειρηματική προσπάθεια δημιουργώντας τη δικής της σειρά με μαγιό, τόσο για γυναίκες όσο και για παιδιά!

Η Βικτώρια, επισκέφθηκε μεταξύ άλλων το εντυπωσιακό εμβληματικό και παραμυθένιο κάστρο Hohenzollern της γνωστής πρωσική δυναστείας που βρίσκεται 50 χιλιόμετρα νότια της Στουτγάρδης, την πρωτεύουσα του κράτους της Βάδης-Βυρτεμβέργης.

Η Βικτώρια Καρύδα γοητεύτηκε από το ιστορικό κάστρο και μοιράστηκε μαζί μας εντυπωσιακές φωτογραφίες. Το κάστρο αυτό γκρεμίστηκε και ξαναχτίστηκε δυο φορές. Στο κάστρο φιλοξενείται το στέμμα του βασιλιά της Πρωσσίας αλλά και αμύθητης αξίας έργα τέχνης.

Δες τις εντυπωσιακές φωτογραφίες

 

 

Η Βικτώρια πόζαρε στο εμβληματικό κάστρο και κατάφερε να βρει λίγες στιγμές χαλάρωσης μετά από τους τελευταίους μήνες που ήταν οι πιο δύσκολοι της ζωής της

Read More

And More