Βικτώρια Καρύδα: Για δείπνο στο Κολωνάκι! Ποιος ήταν ο άντρας που τη συνόδευσε; Φωτογραφίες

Η Βικτώρια Καρύδα καταφέρνει σιγά σιγά με δειλά βήματα να επιστρέψει στην καθημερινότητα της. Η απώλεια του συζύγου της, Γιάννη Μακρή, ο οποίος δολοφονήθηκε τέλη Οκτώβρη του 2018 έξω από το σπίτι τους στην Βούλα, την έχει στιγματίσει, όμως γνωρίζει ότι δεν πρέπει να το βάζει κάτω.

Θέλοντας, μάλιστα, να γυρίσει σελίδα στη ζωή της και να αφήσει πίσω τις άσχημες στιγμές που βίωσε, αποφάσισε πριν μερικούς μήνες να κάνει ένα νέο επαγγελματικό βήμα και να λανσάρει τη δική της σειρά μαγιό για τις γυναίκες που προσέχουν την εμφάνισή τους και θέλουν να ξεχωρίζουν στην παραλία! Φυσικά, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks συνεχίζει την καριέρα της στο modelling, κάνοντας εκπληκτικές εμφανίσεις στις πασαρέλες γνωστών σχεδιαστών.

Πριν μερικές μέρες, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την Βικτώρια Καρύδα να κάνει βόλτα στο Κολωνάκι. Μαζί της ήταν και ένας συνεργάτης της, με τον οποίον εκτός από συγγενικούς δεσμούς τους δένει και μια όμορφη φιλία. Οι δυο τους έκατσαν σε εστιατόριο της περιοχής, όπου δείπνησαν. Η ξανθιά καλλονή απόλαυσε ένα ποτήρι κόκκινο κρασί και στη συνέχεια περπάτησε μαζί με τον συνοδό της.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More