Μαζί σου: Η κινηματογραφική ζωή της Βικτώριας Καρύδα, πριν τη δολοφονία του συζύγου της

Νεκρός, μετά από εν ψυχρώ εκτέλεση έξω από το σπίτι του, στο Πανόραμα Βούλας, έπεσε ο 46χρονος Γιάννης Μακρής, σύζυγος της Βικτώριας Καρύδα, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks. Η ξανθιά καλλονή, η οποία έκανε πασαρέλα για τις ανάγκες επίδειξης γνωστού σχεδιαστή την ώρα που συνέβη το μοιραίο, βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση και δεν μπορεί να πιστέψει την τραγωδία που έχει βρει την οικογένεια της.

Η Βικτώρια, με μπαμπά Έλληνα και μητέρα Ουκρανή, ήρθε στη χώρα μας πριν δεκαεπτά χρόνια, συγκεκριμένα το 2001. Έμεινε για αρκετό καιρό μαζί τους στην Αλεξανδρούπολη και έχει σπουδάσει κομμωτική, αλλά ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ. Η 33χρονή καλλονή έχει κατακτήσει στα Playmate τον τίτλο της αναπληρωματικής Super Star, ενώ το 2004 είχε εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό «Μις Τουρισμός», όπου κέρδισε τον δεύτερο τίτλο. Στη συνέχεια πήρε μέρος στον διεθνή διαγωνισμό «Top international models» στο Κίεβο, κατακτώντας τον πρώτο τίτλο.

Η ίδια ξεχώρισε μέσα στο reality μόδας του ΣΚΑΪ, όχι μόνο για την όμορφη παρουσία της, αλλά και για τις αναφορές που έκανε στον σύζυγό της, τον οποίο υπεραγαπούσε. Σχεδόν σε κάθε επεισόδιο της εκδήλωνε δημόσια τη λατρεία της για εκείνον και τα δύο τους παιδιά.

Το ζευγάρι, το οποίο έχει αποκτήσει δυο παιδιά, την Αλεξάνδρα και τον Αχιλλέα, έκανε έναν ρομαντικό γάμο στο εκκλησάκι της Santa Marina στη Μύκονο το 2016. Το μοντέλο τότε έζησε την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της και μιλώντας στην εφημερίδα Freddo είχε δηλώσει: «Ήταν η ωραιότερη στιγμή της ζωής μου. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη που έχω γνωρίσει τον άνδρα της ζωής μου. Ήταν ξετρελαμένα τα παιδάκια μας στον γάμο. Ήταν πολύ χαρούμενα. Θέλω και τρίτο παιδί, αλλά θέλω να μεγαλώσουμε πρώτα τα μικρούλια. Τα παιδιά είναι μεγάλη χαρά σίγουρα, αλλά χρειάζεται και υπομονή γιατί είναι ζωηρά. Τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή μας είναι η οικογένεια και τα παιδιά μας».

Η Βικτώρια Καρύδα ζούσε μια κινηματογραφική ζωή και τίποτε δεν προμήνυε το τραγικό τέλος. Τώρα πια πρέπει να σταθεί ξανά στα πόδια της και να συνεχίσει τη ζωή της με νέα δεδομένα.

Δες το βίντεο-αφιέρωμα στη ζωή της που προβλήθηκε στην εκπομπή “Μαζί σου“:

Read More

And More