Βικτώρια Καρύδα: “Ο δολοφόνος του άντρα μου ήταν ψυχρός – Με κοίταζε και γελούσε”

“Ο δολοφόνος ήταν πάντα ψυχρός και αμετανόητος. Στις πρώτες συνεδριάσεις με κοίταζε και γελούσε. Πίστευε ότι θα καταφέρει να ξεγελάσει το δικαστήριο. Την τελευταία στιγμή επιστράτευσε ψευδομάρτυρα. Η μόνη προσπάθεια που έκανε, λοιπόν, ήταν να παραπλανήσει το δικαστήριο. Τελικά δεν τα κατάφερε. Ήμουν βέβαιη ότι δεν θα τα κατάφερνε”

Τι παραπάνω δηλώσεις έκανε η Βικτώρια Καρύδα, η χήρα του Γιάννη Μακρή μιλώντας στη Real News μετά την καταδίκη των δολοφόνων του συζύγου της. Το όμορφο μοντέλο που τώρα έχει αφοσιωθεί στο μεγάλωμα των δυο παιδιών της που απέκτησε με τον άτυχο επιχειρηματία μίλησε για την δύσκολη εμπειρία της μέσα στο δικαστήριο να πρέπει να αντικρίζει τους δολοφόνους του άντρα της

Η Βικτώρια μίλησε και για τις ανέμελες στιγμές πριν γίνει το κακό, λέγοντας για τον άντρα της: “Ήταν χαρούμενος. Κυκλοφορούσε άνετα. Δεν φοβόμασταν τίποτα. Δεν ξέρω γιατί το έκαναν, πρέπει να μας απαντήσουν οι ίδιοι οι δολοφόνοι, αλλά δυστυχώς δεν μας λένε. Όταν γνώρισα τον άνδρα μου, δεν έψαξα το παρελθόν του. Έχω ακούσει όλα όσα έχουν ειπωθεί για εκείνον ότι έκανε τα τελευταία χρόνια στην Αυστραλία, αλλά πραγματικά δεν τα πιστεύω”

Read More

And More