Βικτώρια Καρύδα: Οι ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές πριν τη δολοφονία του συζύγου της – Φωτογραφίες

Νεκρός από πυροβολισμούς μέσα στο αμάξι του, το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του, έπεσε ένας 46χρονος επιχειρηματίας, το βράδυ της Τετάρτης 31 Οκτωβρίου. Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για τον Γιάννη Μακρή, σύζυγο της Βικτώριας Καρύδα, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks. Το θύμα ήταν μέτοχος εταιρείας security και είχε ζήσει για πολλά χρόνια στην Αυστραλία.

Η ξανθιά καλλονή, η οποία έκανε πασαρέλα για τις ανάγκες επίδειξης γνωστού σχεδιαστή την ώρα που συνέβη το μοιραίο, βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση και δεν μπορεί να πιστέψει την τραγωδία που έχει βρει την οικογένεια της.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από δύο χρόνια, σε ένα γάμο που πραγματοποιήθηκε στην Μύκονο και έγινε talk of the town. Η Βικτώρια και ο Γιάννης απέκτησαν μαζί δύο παιδιά, την Αλεξάνδρα και τον Αχιλλέα, τα οποία βρίσκονταν στο σπίτι την ώρα της στυγερής δολοφονίας. Οι δυο τους ζούσαν μια ήσυχη κι ευτυχισμένη ζωή, χωρίς να δώσουν ποτέ δικαιώματα, ενώ η Ελληνοουκρανή ήταν απόλυτα αφοσιωμένη στο μεγάλωμα των παιδιών της, μέχρι που αποφάσισε να πάρει μέρος στο reality μόδας του ΣΚΑΪ.

«Ήταν η ωραιότερη στιγμή της ζωής μου. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη που έχω γνωρίσει τον άνδρα της ζωής μου. Ήταν ξετρελαμένα τα παιδάκια μας στον γάμο. Ήταν πολύ χαρούμενα… Θέλω και τρίτο παιδί, αλλά θέλω να μεγαλώσουμε πρώτα τα μικρούλια. Τα παιδιά είναι μεγάλη χαρά σίγουρα, αλλά χρειάζεται και υπομονή γιατί είναι ζωηρά. Τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή είναι η οικογένεια και τα παιδιά μας», είχε δηλώσει λίγο μετά τον γάμο της.

Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE δεν ήταν λίγες οι φορές στο παρελθόν που είχε απαθανατίσει την όμορφη οικογένεια σε χαλαρές βόλτες στα νότια προάστια, όπου όλοι μαζί έδειχναν απόλυτα ευτυχισμένοι και αγαπημένοι.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες NDP

Read More

And More