Βικτώρια Καρύδα: Οι ξέγνοιαστες βόλτες με τον γιο της και οι γυμναστικές της ικανότητες! [pics]

Όσο ο καιρός ανοίγει τόσο περισσότερο θα αρχίσουμε να βγάνουμε έξω και να απολαμβάνουμε τις βόλτες μας κάτω από τον καυτό ήλιο της πρωτεύουσας! Η Βικτώρια Καρύδα καθ’ολη τη διάρκεια της καραντίνας έμενε σπίτι μαζί με τα υπέροχα παιδιά της και οι μόνες έξοδοι που έκανε ήταν για περπάτημα και σωματική άσκηση. Άλλωστε διαθέτει ένα άψογο και καλλίγραμμο κορμί, το οποίο θέλει να διατηρήσει!

Η ξανθιά καλλονή που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το My Style Rocks, σχεδόν δύο χρόνια μετά την δολοφονία του συζύγου της Γιάννη Μακρή, έχει επιστρέψει στην καθημερινότητά της, χωρίς φυσικά να ξεχνάει στιγμή τον έρωτά της ζωής της. Προτεραιότητά της είναι και θα είναι πάντα τα παιδιά που απέκτησε με τον σύζυγό της, στα οποία δεν χαλά χατήρι! Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Βικτώρια Καρύδα σε μια από τις καθημερινές της βόλτες στο κέντρο της Γλυφάδας μαζί με τον μικρό της γιο. Ως σωστή μανούλα, το γνωστό μοντέλο δεν άφησε στιγμή από το χέρι της το παιδάκι της και μαζί απόλαυσαν τον περίπατό τους.

Δες φωτογραφίες:

Η Βικτώρια Καρύδα είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και καθημερινά μας δείχνει στιγμές από την προσωπική της ζωή. Η ξανθιά καλλονή είναι λάτρης της γυμναστικής – όπως φαίνεται από το κορμί που διαθέτει – και δεν χάνει ποτέ τις προπονήσεις της. Μέσα από το Instagram, μάλιστα, μας έδειξε και τις γυμναστικές της ικανότητες και μας άφησε… άφωνους!

Φωτογραφίες: NDP, Instagram

Read More

And More