Βίκυ Καγιά: “Άνδρες που βρίσκονται σε μια ισχυρή θέση πολλές φορές χειρίζονται καταστάσεις…”

Η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και ο δημοσιογράφος Σπύρος Ραφαήλ Κεραμίδας συνάντησε την Βίκυ Καγιά. Η παρουσιάστρια του Star έβαλε τελεία στις όποιες κουβέντες για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα της Σοφίας Μπεκατώρου.

«Πάλι θα μου κάνετε ερωτήσεις για τις δυο παλιές μου συνεργάτιδες;» αναρωτήθηκε σε έντονο ύφος η Βίκυ Καγιά προς τον δημοσιογράφο.

«Όσα χρόνια δουλεύω δεν είχα ποτέ, ούτε μία νύξη, ούτε μία φορά να πω πως κάποιος κάτι άλλο εννοούσε. Έχω ακούσει για άλλες, φίλες φίλων, από άλλα πρακτορεία. Είναι και να σου τύχει, είναι και να το μαγνητίσεις, είναι και λίγο να έχεις αυτή την αφέλεια που δεν ξέρεις ότι ο άλλος μπορεί να είναι επικίνδυνος και μπορεί να συμβεί» σημείωσε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά για την αποκάλυψη που έκανε η Σοφία Μπεκατώρου πως είχε δεχθεί παλαιότερα σεξουαλική παρενόχληση. «Δυστυχώς άνδρες που βρίσκονται σε μια ισχυρή θέση πολλές φορές χειρίζονται καταστάσεις και αυτό είναι μεγάλο λάθος. Είναι πολύ γενναίο να βγαίνουν οι γυναίκες και να το δηλώνουν και να απαιτούν δικαιοσύνη».

«Όλα στη ζωή μπορούν να συμβούν αλλά εσύ είσαι που θα πεις το τελικό όχι» συμπλήρωσε.

Read More

And More