Βίκυ Καγιά: Ανοίγει σχολή μόδας!

Η Βίκυ Καγιά, που σύντομα κλείνει 20 χρόνια στο χώρο κι εύχεται να έχει την ίδια ενέργεια και στα 40 της, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ”Hello”, μίλησε για την πραγματοποίηση ενός ονείρου ζωής που ακούει στο όνομα ”Fashion Workshop by Vicky Kagia”, ενώ δεν παρέλειψε να δηλώσει, σχετικά με την Ελλάδα του σήμερα, πως η επιστροφή στις μικρές πόλεις, δεν της φαίνεται άσχημη ιδέα, μιας και η αποκέντρωση ίσως τελικά να κάνει καλό στους Έλληνες.

”Σε μία κωμόπολη ίσως να υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες, εξαιρώντας βέβαια, το θέμα της εκπαίδευσης”, δήλωσε η ίδια χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, σχετικά με τα δημοσιεύματα γύρω από την επικείμενη εγκυμοσύνη της, η Βίκυ ανέφερε: ”Θεωρώ ότι δεν είναι καλό να γεμίζουμε το σύμπαν με αρνητικές δηλώσεις. Είναι αρχή μου αυτό. Κάθε τρεις και λίγο δηλώνω: ”Όχι δεν είμαι έγκυος!”. Και είναι άσχημο κάρμα. Δεν μου πάει! Προτιμώ να σας έρθει από μένα το νέο, όταν θα είμαστε έτοιμοι με τον Νίκο, γιατί δεν σας κρύβω ότι απολαμβάνουμε στο μέγιστο τις χαρές του έγγαμου βίου. Αυτή η ξεγνοιασιά που νιώθουμε τώρα, δεν θα ξαναγυρίσει ποτέ πίσω. Είμαστε ζευγάρι για εμάς και μόνο, για τον εαυτό μας! Ούτε ένα χρόνο δεν κλείσαμε ακόμα παντρεμένοι, επομένως δεν υπάρχει λόγος να βιαστούμε.”.

Σχετικά με το ”Fashion Workshop by Vicky Kagia”!

”Εάν γίνει ”Next Top Model” ξανά, θα γίνει τον Φεβρουάριο. Τώρα όμως, έχουμε κάτι άλλο, πολύ μεγάλο, που μπορώ πλέον να το ανακοινώσω με χαρά. Κάτι που το ονειρεύομαι χρόνια και φέτος το καταφέρνω. Ξεκινάω ένα πρωτοποριακό Fashion School στην Ελλάδα που θα αποτελέσει το μέλλον της αγοράς και έπεται η συνεργασία μας με διεθνές κανάλι μόδας. Ένα σχολείο στο οποίο θα εκπαιδεύονται μοντέλα (αγόρια και κορίτσια), στυλίστες και συντάκτες μόδας, με εξαιρετικούς καθηγητές και πιστοποίηση αναγνωρισμένη στο εξωτερικό.

Υπεύθυνη του εκπαιδευτικού προγράμματος και πιστοποίησης των εκπαιδευομένων είναι η Άννα Δελιμάνη, BCED. Νιώθω περήφανη και συγκινημένη γι’ αυτό το βήμα. Στο ”fashion workshop by Vicky Kagia” (www.vickykaya.gr, www.fashionworkshop.gr), μέλημά μας είναι μέσα στα επόμενα 5 χρόνια, να αποτελέσουμε ένα πρότυπο fashion school, όπου θα διδάσκεται και φωτογραφία και design.

Έχει βρεθεί ο χώρος και όλα θα ανακοινωθούν σε συνέντευξη τύπου. Πιστεύω στην καινοτομία και στα νέα παιδιά κι από τη σχολή θα βγουν νέοι, πραγματικά καταρτισμένοι πάνω στη μόδα. Είναι ένα project ζωής αυτό για μένα. Ακόμη και γυναίκες που δεν έχουν βλέψεις να γίνουν μοντέλα, αλλά επιθυμούν απλώς να μάθουν πώς να ντύνονται καλύτερα ή πώς να στέκονται, θα έχουν τη ευκαιρία να το κάνουν.”

Διάβασε περισσότερα στο ”Hello” που κυκλοφορεί!

Read More

And More