Βίκυ Καγιά: Ανυπομονεί για τα πιο μαγικά Χριστούγεννα με την οικογένειά της! Ο ξέφρενος χορός των παιδιών της μπροστά στο δέντρο (pics,vid)

Μόλις 11 ημέρες απομένουν για την πιο μαγική εποχή του χρόνου! Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και παρά το γεγονός ότι φέτος θα τα γιορτάσουμε λίγο διαφορετικά από τις υπόλοιπες χρονιές, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε κάθε λόγο να ανυπομονούμε να έρθουν οι άγιες αυτές ημέρες. Η Βίκυ Καγιά περιμένει πώς και πώς να έρθουν οι χριστουγεννιάτικες διακοπές και να τις περάσει όσο περισσότερο όμορφα μπορεί με την οικογένειά της.

Ο τελικός του GNTM θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 15 Δεκεμβρίου, με την ανάδειξη του νικητή ή της νικήτριας να γίνεται live! Από την αμέσως επόμενη μέρα, η Βίκυ Καγιά θα έχει την ευκαιρία να ηρεμήσει και να χαλαρώσει στο σπίτι της, απολαμβάνοντας την οικογενειακή θαλπωρή. Η γνωστή παρουσιάστρια και κριτής του reality μόδας έχει στολίσει ήδη από τις αρχές Νοέμβρη, κάνοντας το χατήρι της κόρης της Μπιάνκα και του γιου της Κάρολου – Ηλία, οι οποίοι ανυπομονούν να έρθουν τα Χριστούγεννα για να τους φέρει ο Άη Βασίλης όλα τα δώρα που ζήτησαν.

Μάλιστα, η Βίκυ δημοσίευσε ένα αρκετά απολαυστικό βίντεο με την κόρη της και τον γιο της να χορεύουν ξέφρενα μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο! Όπως θα δεις στο στιγμιότυπο, τόσο η Μπιάνκα όσο και ο βενιαμίν της οικογένειας έχουν μεγαλώσει και έχουν γίνει ολόκληρα παιδιά! Φορώντας τις πιτζαμούλες τους λικνίζονται με τη μουσική που παίζει στην τηλεόραση και με την περήφανη μαμά τους να τους τραβά βίντεο!

 

Η ευτυχισμένη μανούλα μπορεί να είναι αρκετά αυστηρή με τα παιδιά του GNTM, ωστόσο με τα δικά της… είναι άκρως γλυκιά και τρυφερή! Τις προάλλες, μάλιστα, μητέρα και παιδιά μπήκαν στην κουζίνα και μαγείρεψαν όλοι μαζί ένα λαχταριστό οικογενειακό γεύμα. Η Βίκυ Καγιά, σίγουρα όπως δεν την έχεις ξαναδεί, φορώντας ποδιά και χωρίς ίχνος μακιγιάζ μαγειρεύει ψάρι στην κουζίνα του σπιτιού της.

Τα Χριστούγεννα είναι συνυφασμένα με την οικογένεια και η Βίκυ Καγιά ξέρει ότι και φέτος θα περάσει τις πιο μαγικές και όμορφες μέρες με τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά και τα δύο υπέροχα παιδιά τους.

Read More

And More