Βίκυ Καγιά: Απαντά στην Μαρίνα Πατούλη για τον χαρακτηρισμό «σκουπίδια»

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε η Βίκυ Καγιά, η οποία μίλησε για τις αρνητικές που δέχεται τόσο η ίδια όσο και οι υπόλοιποι κριτές στο GNTM.

Η παρουσιάστρια δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν ασκούμε κανένα είδους βία και κανένα είδος μπόουλινγκ, Αγαπάμε τις γυναίκες και προσπαθούμε με κάθε τρόπο που μπορούμε να πατάξουμε κάθε είδους βία απέναντι στη γυναίκα. Απαγορεύεται ο οποιοδήποτε με οποιοδήποτε τρόπο να υπονοεί κάτι τέτοιο. Τα αρνητικά σχόλια με τα χρόνια τα έχω συνηθίσει. Την εποχή του πρωινού καφέ έκλαιγα συνέχεια και δεν έβγαινα από το σπίτι μου».

Σχετικά με τον χαρακτηρισμό σκουπίδια της Μαρίνας Πατούλη, η Βίκυ Καγιά σχολίασε: «Έχει το δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη της. Εγώ δεν την γνωρίζω προσωπικά την κυρία, αλλά μπορεί να λέει δημόσια της γνώμη της ελεύθερα. Αυτή η εκπομπή δημιουργεί πάρα πολλά συναισθήματα και είναι όλα δεκτά. Είναι αστείο όλο αυτό, εγώ δεν έχω να πω τίποτα κακό για κανέναν άνθρωπο».

Τέλος, η Βίκυ Καγιά τοποθετήθηκε και για τις φήμες που την ήθελαν να έχει τσακωθεί με την Σοφία Χατζηπαντελή κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του ριάλιτι μόδας, λέγοντας: «Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι το babe love μου, μιλάμε καθημερινά και στο τηλέφωνο και στο Instagram. Την λατρεύω και την εκτιμώ, την γουστάρω πολύ που φωνάζει και στα επόμενα επεισόδια θα δείτε και άλλα».

Το βίντεο προβλήθηκε στην εκπομπή Mega Καλημέρα

Read More

And More