Βίκυ Καγιά: Δημοσίευσε την πιο όμορφη οικογενειακή φωτογραφία – Δες πόσο μεγάλωσαν τα παιδιά της

Η Βίκυ Καγιά αυτή την περίοδο συνεχίζει τα γυρίσματα για το “Shopping Star” ενώ μέσα στον Ιούλιο πρόκειται να ξεκινήσει και τις auditions για τον τρίτο κύκλο του “Greece’s Next Top Model“. Η γνωστή παρουσιάστρια λατρεύει τη δουλειά της και αυτός είναι ο λόγος που τα τελευταία χρόνια εργάζεται σκληρά και πολλές ώρες. Ωστόσο, πάνω απ’ όλους και όλα είναι η οικογένειά της!

Η παρουσιάστρια του Star έχει δημιουργήσει μια αγαπημένη οικογένεια με τον επιχειρηματία Ηλία Κρασσά με τα δύο παιδιά τους, την Μπιάνκα και τον Κάρολο, να τους χαρίζουν ατέλειωτες στιγμές ευτυχίας. Το μεσημέρι της Δευτέρας, η Βίκυ Καγιά δημοσίευσε  στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram – με αφορμή την χθεσινή Γιορτή του Πατέρα – μια φωτογραφία μαζί με την οικογένειά της.

Οι τέσσερίς τους ποζάρουν χαμογελαστοί στο φακό έχοντας φόντο μια πανέμορφη παραλία. “Happy Father’s Day to this exquisite man! You always go above and beyond!We are truly lucky to have you!”, έγραψε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δες τη φωτογραφία:

Σύσσωμη η οικογένεια Κρασσά ποζάρει στο φακό!

Read More

And More