Βίκυ Καγιά: Είναι full time μαμά! Οι τρυφερές στιγμές μαζί με τα παιδιά της [pics]

Η Βίκυ Καγιά μπορεί να είναι μία άψογη επαγγελματίας και μία αφοσιωμένη σύζυγος, όμως πάνω από όλα είναι μια γλυκιά μανούλα! Η οικοδέσποινα του Shopping Star και κριτής του Greece’s Next Top Model έχει θέσει σε απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή της την οικογένειά της, αφού καθημερινά της χαρίζει ατέλειωτες στιγμές ευτυχίας. Τι και αν ο ελεύθερος χρόνος της είναι περιορισμένος, η γνωστή παρουσιάστρια φροντίζει να ξεκλέβει ώρες από παντού, ώστε να βρίσκεται μαζί με τα αγγελούδια της.

Η πρωτότοκη κόρη της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά είναι πλέον 4,5 ετών ενώ ο βενιαμίν της οικογένειας συμπλήρωσε πριν λίγο καιρό 2 χρόνια ζωής. Η Μπιάνκα, μάλιστα, πολλές φορές συνοδεύει τη μητέρα της στις επαγγελματικές της δραστηριότητες, καθώς η αγάπη της για τη μόδα είναι ήδη φανερή. Η γλυκιά μανούλα έχει ξετρελαθεί με τα παιδάκια της και χαίρεται να τα βλέπει να μεγαλώνουν και να αποκτούν τη δική τους προσωπικότητα.

Πρόσφατα, η Βίκυ Καγιά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram μερικές φωτογραφίες με τα παιδιά της. Από τη μία βλέπουμε την παρουσιάστρια να απαθανατίζει την κόρη της στις εγκαταστάσεις του Star ενώ από την άλλη βλέπουμε και τους τρεις μαζί να ποζάρουν στο φακό, με την γλυκιά Μπιάνκα να δοκιμάζει αποκριάτικες στολές.

Δες φωτογραφίες:

Η Βίκυ Καγιά είναι μία χαζομαμά!

Read More

And More