Βίκυ Καγιά: Ενθουσιασμένη για την επιστροφή του GNTM! Η πρώτη της ανάρτηση για τον νέο κύκλο – Video

Είναι πλέον επίσημο! Ο τρίτος κύκλος του Greece’s Next Top Model επιστρέφει σε λίγους μήνες και πρόκειται να αλλάξει τα δεδομένα! Το νέο GNTM δεν θα θυμίζει σε τίποτα τα προηγούμενα, καθώς εκτός από κορίτσια για πρώτη φορά θα συμμετέχουν και αγόρια. Η παραγωγή τρέχει με πυρετώδεις ρυθμούς, ώστε να γυρίσματα να ξεκινήσουν σε λίγες ημέρες και το σίγουρο είναι πως στο τιμόνι του reality μόδας θα είναι ξανά η… Βίκυ Καγιά!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια και fashion expert ανυπομονεί να επιστρέψει στη θέση του κριτή και να βρει το νέο Next Top Model της Ελλάδας, το οποίο μπορεί βέβαια να είναι και… άντρας! Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βίκυ Καγιά δημοσίευσε το trailer του νέου κύκλου, ενώ στη λεζάντα έγραψε τους στίχους του τραγουδιού “Boys and Girls” της Pixie Lott!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

‍♀️ All the boys and the girls they’ve got it going on, And when the beat kicks in the feeling in your bones, When the basement packs and the needle drops, You can’t turn back and you just can’t stop. ❤️#GNTMSeason3 #gntm #starchanneltv #lovemyjob

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky Kaya (@vickykaya_) στις

Read More

And More