Βίκυ Καγιά: Εντυπωσιακή και σέξι ξανά σε ρόλο μοντέλου! Φωτογραφίες

Βίκυ Καγιά: Εντυπωσιακή  και σέξι ξανά σε ρόλο μοντέλου! Φωτογραφίες | tlife.gr

Η Βίκυ Καγιά μεσουρανούσε στις πασαρέλες και έχει κάνει δεκάδες εξώφυλλα μόδας και διαφημιστικά. Μπορεί τα τελευταία χρόνια να έχει αποσυρθεί από τον χώρο του modelling, ωστόσο η ζωή και η δουλειά της δεν παύει να είναι η μόδα. Η παρουσιάστρια είναι η πλέον πιο ειδική σ’ αυτό το θέμα και αυτός είναι και ο λόγος που αποφάσισε να ανοίξει δικό της fashion workshop. Από την άλλη, η εκπομπή «Shopping Star» που παρουσιάζει με μεγάλη επιτυχία εδώ και τρία χρόνια πάει από το καλό στο καλύτερο.

Η πανέμορφη Βίκυ όμως εκτός από μία άψογη επαγγελματίας είναι και μία πολύ αφοσιωμένη μητέρα. Παρά τον αυξημένο φόρτο εργασίας πάντα βρίσκει χρόνο να τον περνάει με την υπέροχη οικογένειά της. Τις τελευταίες μέρες, το πρώην μοντέλο ξεκίνησε δυναμικά ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα. Η Βίκυ Καγιά είναι πλέον brand ambassador γνωστής εταιρείας υποδημάτων, κάτι που φαίνεται πως απολαμβάνει ιδιαίτερα.

Πριν λίγες ώρες, η γνωστή παρουσιάστρια ανέβασε τις πρώτες φωτογραφίες που ποζάρει ξανά ως μοντέλο και τα καλλίγραμμα πόδια της… κόβουν την ανάσα!

Δες τις φωτογραφίες:

 

READ more