Βίκυ Καγιά: Full time μαμά! Οι βόλτες με την κόρη της χωρίς ίχνος μακιγιάζ – Φωτογραφίες

Λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο του Greece’s Next Top Model, η Βίκυ Καγιά προσπαθεί να αφιερώσει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί στην οικογένειά της. Μπορεί, η πανέμορφη Βίκυ να αποτελεί μία άψογη επαγγελματίας, με αμέτρητα χιλιόμετρα στις πασαρέλες, δεκάδες εξώφυλλα μόδας και διαφημιστικά, ωστόσο πάνω απ’ όλα είναι μία πολύ στοργική μητέρα και αφοσιωμένη σύζυγος. Ο Ηλίας Κρασσάς είναι για εκείνη τα πάντα και τα δύο παιδιά τους, η Μπιάνκα και ο βενιαμίν της οικογένειας, Κάρολος-Ηλίας αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητά του ζευγαριού.

Όσο περνούν τα χρόνια, η Βίκυ Καγιά συνεχίζει να εντυπωσιάσει με την εμφάνισή της αλλά και την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Άλλωστε αποτελεί μία από τις πιο όμορφες Ελληνίδες και όχι άδικα! Πριν μερικές μέρες, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την παρουσιάστρια του Shopping Star σε βόλτες της με την κόρη της Μπιάνκα και παρά το γεγονός ότι δεν είχε ίχνος make up πάνω της ήταν απλά πανέμορφη.

Μπορεί στην τηλεόραση να βλέπουμε μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα με προσεγμένη εμφάνιση που ακολουθεί πιστά τις τάσεις της μόδας και έχοντας παράλληλα το δικό της προσωπικό style, ωστόσο στην καθημερινότητά της η Βίκυ επιλέγει το πιο αθλητικό και άνετο look.

Read More

And More