Βίκυ Καγιά: Για μπάνιο με τα παιδιά της στην Ψαρρού – Η συνάντηση με την Μαρίνα Βερνίκου

Η Βίκυ Καγιά πήρε την απόφαση να κάνει και εκείνη ένα διάλειμμα από τα social media και να απολαύσει πλήρως την εποχή του καλοκαιριού, χωρίς αναρτήσεις και Stories.

«Χαρείτε ο ένας την αγκαλιά του άλλου, απολαύστε μια όμορφη συζήτηση, βιώσετε στιγμές με ουσία και χαρά, μακριά από τα social media – έστω και για λίγο. Θυμηθείτε πως ήταν όταν ήμασταν παιδιά και σταμάταγε ο χρόνος στις καλοκαιρινές διακοπές! Αυτό ακριβώς θα κάνω κι εγώ! Ραντεβού τον Σεπτέμβρη!» έγραψε η παρουσιάστρια πριν λίγες εβδομάδες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όλο αυτό το διάστημα, η Βίκυ Καγιά απολαμβάνει στο μέγιστο τις διακοπές της αλλά και περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τον σύζυγό της Ηλία Κρασσά και τα δυο παιδιά τους. Άλλωστε η πρώην παρουσιάστρια του Shopping Star το έχει ανάγκη, μιας και τα περισσότερα καλοκαίρια βρισκόταν σε πυρετώδη τηλεοπτικά γυρίσματα για τη νέα σεζόν.

Το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού η Βίκυ Καγιά το περνάει στην κοσμοπολίτικη Μύκονο. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την fashion expert να κάνει τις βουτιές της στην παραλία της Ψαρούς μαζί με τα δυο παιδιά της.

Μάλιστα εκεί συνάντησε και την καταξιωμένη φωτογράφο, Μαρίνα Βερνίκου με την οποία τη συνδέει μια βαθιά φιλία.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More