Βίκυ Καγιά: Για ποτάκι με τον σύζυγό της, μετά τη δουλειά!

Τι κι αν έχει μπει στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της -και έχει πάρει ελάχιστα κιλά – η Βίκυ Καγιά δεν έχει αλλάξει το καθημερινό της πρόγραμμά. Όπως έχει δηλώσει και εκείνη, το μωράκι της δεν την έχει ταλαιπωρήσει καθόλου, γι’ αυτό και συνεχίζει κανονικά τα projects της.
Ένα από αυτά ήταν και το μεγάλο fashion film festival που έχει ξεκινήσει στον Κεραμεικό (λίγα μέτρα μακριά από το Fashion Workshop της) και στο οποίο βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής μαζί με τον σύζυγό της Ηλία Κρασσά.
“Απολαμβάνουμε την πρώτη ξεχωριστή βραδιά του Fashion Screen στο Nixon Bar με τον άντρα μου και τον καλό μας φίλο και συντονιστή του φεστιβάλ. Ελάτε και αύριο στην παρέα μας για μερικές ακόμη μοναδικές fashion προβολές”, έγραψε στο Instagram η Βίκυ και ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία, αγκαλιά με τον Ηλία της.

Το “Fashion on Screen” οργανώθηκε από το εργαστήρι της Βίκυς για πρώτη φορά το Νοέμβριο του 2013 και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Τώρα επέστρεψε με τέσσερις ημέρες γεμάτες με προβολές ταινιών, υπό την επιμέλεια του ταλαντούχου σχεδιαστή κοστουμιών, φωτογράφου και δημοσιογράφου Filep Motwary, που συνοψίζουν όλο το νόημα της μόδας και αποτυπώνουν την επιρροή της στο κινηματογράφο, αλλά και στην ευρύτερη σύγχρονη κουλτούρα.
Και η Βίκυ βρέθηκε με τον σύζυγό της στην προβολή της ταινίας για τη ζωή του θρυλικού σχεδιαστή μόδας, Valentino, που είναι από τους αγαπημένους της!

Read More

And More