Βίκυ Καγιά για την κόρη της: “Η Bianca μυρίζει σαν μπισκότο. Άλλαξε το σπίτι μας”

Δεν έχει κλείσει ένας μήνας από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο η κόρη της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά. Παρόλα αυτά η μικρή Bianca έχει φέρει μεγάλες αλλαγές στη ζωή των γονιών της. Η ευτυχισμένη μαμά μίλησε για τις πρώτες μέρες στο σπίτι με το μωρό της στο περιοδικό Hello! Και τον Άρη Καβατζίκη.

“Κοιμάμαι ελάχιστα, υπάρχουν παντού μωρουδιακά, η Bianca μυρίζει σαν μπισκότο. Άλλαξε το σπίτι μας”, περιγράφει η Βίκυ και το χαμόγελό της γίνεται πλατύτερο.

Και συνεχίζει: “Τη θηλάζω και είμαι τόσο χαρούμενη γι’ αυτό. Είναι πολύ έντονη αυτή η επαφή του θηλασμού, αλλά δε νιώθω κουρασμένη. Έμαθα να την αλλάζω, να την κάνω μπάνιο, με τη βοήθεια φυσικά μιας ευγενέστατης μαίας. Είναι υπέροχο το συναίσθημα της μητρότητας, σοβαρό και σημαντικό ταυτόχρονα. Νιώθω την ευθύνη αυτού του μικρού πλάσματος., δε θέλω να την πονάω καθόλου.”

Όσο για το αν ο Ηλίας ξυπνάει μαζί της το βράδυ, απαντά: “Ναι! Με βοηθάει και είναι γλυκός. Τρελαίνεται να κάνει μπάνιο τα παιδάκια μας. Και τη Bianca, αλλά και την Εριέττα και τον Γιώργο. Είναι ένα από τα αγαπημένα του πράγματα.”

Στην ίδια συνέντευξη, η Βίκυ αποκαλύπτει ότι έχει χάσει και τα οκτώ κιλά της εγκυμοσύνης. “Νιώθω λίγο άβολα ακόμη από την τομή της καισαρικής και πρησμένη την κοιλιά μου. Δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο, ούτε διατροφή ούτε γυμναστική. Όταν βγήκα από το μαιευτήριο είχαν μείνει τρία, τ αοποία έφυγαν κι αυτά. Είναι τέτοια η σωματοδομή μου”, εξηγεί.

Διάβασε περισσότερα στο Hello! που κυκλοφορεί

Read More

And More