Βίκυ Καγιά: H εντυπωσιακή φωτογράφιση για γνωστό περιοδικό και οι απόψεις της για την μόδα!

Η Βίκυ Καγιά, όχι μόνο έχει γνώσεις γύρω από τη μόδα, αλλά φροντίζει να τις μεταδίδει κιόλας. Πρόσφατα, φωτογραφήθηκε κι έγινε εξώφυλλο στο περιοδικό Γυναίκα κι εκεί διαβάσαμε κάποιες απόψεις της για τη μόδα αλλά και για το δικό της μεγάλο εγχείρημα, όπως τις μετέφερε η δημοσιογράφος Μία Κόλλια, η οποία είναι και καθηγήτρια στη σχολή της.

“Η μόδα μιλάει γαλλικά. Η Μέκκα της είναι το Παρίσι. Η Mod’ Art International είναι μια σπουδαία σχολή, που αντιμετωπίζει τους σπουδαστές της όπως εμείς: εξατομικευμένα και όχι ψυχρά. Έχει φιλοσοφία boutique. Στη Γαλλία εκπαιδεύουν τους ανθρώπους για να δουλεψουν σε ατελιέ, να παράγουν μόδα και να μάθουν να λειτουργούν σε ομάδες. Όπως συνηθίζω να λέω, δεν υπάρχουν πια σολίστες, παρά μόνο ορχήστρες. Το δικό μας μεγάλο στοίχημα είναι να καλλιεργήσουμε την αισθητική και την κουλτούρα των παιδιών κι να δουλέψουμε με το καθένα από αυτά εστιάζοντας στα ξεχωριστά στοιχεία του”, διευκρινίζει η Βίκυ για το μεγάλο της στοίχημα.

Και οι φωτογραφίες που έχει ποστάρει η Βίκυ Καγιά στα social media

The team! #grateful #lucky #youguys #couldneverdoitwithoutyou @gynaikamagazine #fashionpower #fashionworkshop #fwdefile

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Vicky Kaya (@vickykaya_) στις

Thank you @gynaikamagazine for the amazing cover story!Special thanks to @miakollia for the wonderful article! #fashionpower #fashionworkshop #fashionschool #fwdefile

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Vicky Kaya (@vickykaya_) στις

Read More

And More