Βίκυ Καγιά: Η εξομολόγηση για τη σχέση της με τα παιδιά του Ηλία Κρασσά από τον προηγούμενο γάμο του! (video)

Καλεσμένη στο «Πρωινό» της Δευτέρας βρέθηκε η Βίκυ Καγιά, η οποία παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Φαίη Σκορδά. Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας αναφέρθηκε στην οικογένειά της, αποκαλύπτοντας ποια είναι η σχέση της με τα μεγαλύτερα παιδιά του συζύγου της, Ηλία Κρασσά.

«Υπάρχουν δυσκολίες, υπάρχουν και πάρα πολύ μεγάλες χαρές. Η αλήθεια είναι πως γνώρισα τον Ηλία με δύο υπέροχα παιδιά, ήταν μικρά, τριών ετών και τεσσάρων. Ήταν τα πρώτα παιδιά, λοιπόν, στη ζωή μας, που ήμουν και είμαι εν δυνάμει μητέρα τους. Είναι τεράστια η ευθύνη, γιατί πρέπει να σεβαστείς όλους τους μηχανισμούς και τη ρουτίνα που έχει η οικογένεια, δηλαδή ο μπαμπάς και η μαμά, αλλά να φέρεις και το δικό σου κομμάτι, χωρίς να είναι πιεστικό και να είναι αρμονικό ώστε να μην ενοχλεί κανέναν. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, έβαλα πραγματικά τα δυνατά μου, για να φροντίσω δύο παιδιά τα οποία δεν είναι δικά μου, τα οποία αν χτυπήσουν θα τα σηκώσω και δεν πειράζει…», είπε χαρακτηριστικά.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Όλα είναι καλύτερα και όλα είναι πιο εύκολα, γιατί μεγαλώσανε και αυτά. Όταν ήρθε η Μπιάνκα δεν ίσχυαν διαφορές. Τα παιδιά είναι παιδιά και η αγάπη είναι ένα πράγμα. Μπορεί να έχει διαφορετικές μορφές, αλλά είναι ένα. Η καρδιά του ανθρώπου είναι μεγάλη και μπορεί να χωρέσει πολλά παιδιά, που θα υιοθετήσεις και θα βοηθήσεις… Υπάρχει η θεωρία που είναι προσαρμοσμένη στου καθενός τη ζωή. Δεν μπορούν όλοι να αισθάνονται όπως εγώ, αλλά πραγματικά επειδή αληθινά αγαπάω τον Ηλία και αγαπάω αυτά τα δύο παιδιά που είναι κομμάτι του εαυτού του δεν μπορώ να δω διαφορά. Στο μόνο πράγμα που υπάρχει διαφορά είναι στη διαπαιδαγώγηση και τις αποφάσεις που παίρνω. Δεν μπορώ να πάρω αποφάσεις για τα δύο μεγαλύτερα παιδιά, όπως για τα δικά μου. Για αυτά τις αποφάσεις τις παίρνουν ο μπαμπάς και η μαμά τους…»

Μάλιστα, η ίδια εξομολογήθηκε: «Σέβομαι πάνω από όλα αυτά τα δύο παιδιά. Ήδη υπάρχει μία δυσκολία, φαντάσου να δημιουργούσα άγχος με τον δικό μου τον εγωισμό. Ποτέ δεν σκέφτηκα έτσι! Τα αγαπώ, παίζουμε, είναι αδέρφια της Μπιάνκουλας και του Κάρολου. Αγαπιούνται πάρα πολύ, εγώ είμαι εκεί μόνο σαν τις νονές, μόνο για να περνάμε ωραία και να είμαστε χαρούμενοι. Έχουμε το πλαίσιο της οικογένειας το δικό μας, είναι συγκεκριμένο και όλοι λειτουργούμε μέσα σε αυτό. Δεν υπάρχουν διαφορές και διαχωρισμοί. Μάλιστα, όταν έμεινα έγκυος στη Μπιάνκα με έπιασε τεράστιο άγχος γιατί ήθελα ό,τι καταφέρω να δώσω στη Μπιάνκα να υπάρχει και για τους μεγαλύτερους. Πήγαμε σε όλα τα θέατρα, φτιάξαμε τα δωμάτια, τα playroom, τα πάντα από πριν. Ήθελα να είμαι σίγουρη πως δεν πρόκειται ποτέ να γυρίσουν να πουν “Γιατί η Μπιάνκα και όχι εμείς;”. Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι δεν πειράζει και λίγο πιο μετά θα τα βολέψουμε. Ήθελα να είναι 100% σίγουρα τα μεγάλα παιδιά πως θα έχουν τη θέση που τους αξίζει στην οικογένεια και τα άλλα δύο μικρά τη θέση που τους αξίζει. Για να είμαστε όλοι μαζί μια χαρά!».

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More