Βίκυ Καγιά: Η εντυπωσιακή φωτογράφηση με μαγιό στην παραλία – Οι αναλογίες της κόβουν την ανάσα [pics,video]

Η Βίκυ Καγιά θεωρείται ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της χώρας μας, που κατάφεραν να κάνουν μεγάλη καριέρα τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Παράλληλα με την καλή πορεία της επαγγελματικής της ζωής, ωστόσο, έστρεψε την προσοχή της στην προσωπική της ζωή, δημιουργώντας τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά, μια υπέροχη οικογένεια με δύο παιδιά, την Μπιάνκα και τον Κάρολο-Ηλία.

Πλέον, η Βίκυ χαράσσει τον δικό του, επιτυχημένο, δρόμο στην τηλεόραση, ούσα παρουσιάστρια του Shopping Star και κριτής του GNTM. Μάλιστα, τα γυρίσματα του ριάλιτι μόδας του STAR ήδη έχουν ξεκινήσει και, μάλιστα, τα επεισόδια έχουν προχωρήσει πολύ, με τα κορίτσια του δεύτερου κύκλου να έχουν επιλεγεί και συνεπώς να έχουν ξεκινήσει τις δοκιμασίες.

Η Βίκυ Καγια, λοιπόν, βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για τη νέα σεζόν και φέτος το καλοκαίρι θα βρίσκεται στην Αθήνα, καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της δεν θα τις επιτρέψουν να ταξιδέψει σε κάποιο νησί για να ξεκουραστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες της. Ωστόσο, σίγουρα θα προσπαθήσει να κάνει κάποιες κοντινές αποδράσεις με την οικογένειά της, προκειμένου να απολαύσουν τις βουτιές τους στη θάλασσα.

Ανάμεσα στις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις, το μεσημέρι της Τετάρτης, η Βίκυ πραγματοποίησε μια φωτογράφηση για γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό, το concept της οποίας την θέλει να ποζάρει φορώντας μόνο μαγιό στην παραλία, τόσο μέσα στο νερό της θάλασσας, όσο και έξω, καθισμένη στα βράχια. Με άκρως καλοκαιρινή διάθεση, λοιπόν, πόζαρε στον φακό και εντυπωσίασε για ακόμα μια φορά με τις εκπληκτικές αναλογίες της.

Η ίδια, ως λάτρης των social media, έδωσε στους followers της στο Instagram μια μικρή γεύση από τα παρασκήνια της φωτογράφησης, δημοσιεύοντας στα stories της μερικά βίντεο. Όπως θα διαπιστώσεις όταν τα δεις, η Βίκυ Καγιά -μετά από δύο γέννες- διαθέτει ένα κορμί που θα ήθελαν να έχουν όλες οι γυναίκες, ακόμα και αρκετά χρόνια μικρότερές της.

Δες τα βίντεο που ακολουθούν:

Η Βίκυ Καγιά είναι από τις πιο ωραίες Ελληνίδες και αυτό δεν χωρά αμφιβολία.

Read More

And More