Βίκυ Καγιά: Η πρώτη εμφάνιση μετά την αποχώρησή της από το GNTM – Ξέγνοιαστες στιγμές με τα παιδιά της

Το 2021 θα είναι αρκετά διαφορετικό για την Βίκυ Καγιά, καθώς για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια δεν θα βρίσκεται στον νέο κύκλο του Greece’s Next Top Model. Αντιθέτως από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, η αγαπημένη παρουσιάστρια και fashion expert αναλαμβάνει το Dancing with the Stars, κάτι για το οποίο είναι ενθουσιασμένη.

Η Βίκυ θα συνεχίζει να παρουσιάζει το Shopping Star και μαζί με τα live του DWTS δεν θα υπήρχε χρόνος για το GNTM. Η Βίκυ Καγιά πάνω απ’ όλα είναι μια αφοσιωμένη μητέρα και η οικογένειά της έρχεται πάντα σε προτεραιότητα. Μιας και τα γυρίσματα του reality μόδας ήταν πολύωρα και απαιτητικά, πλέον η παρουσιάστρια θα έχει περισσότερο χρόνο να τον περνάει με τον σύζυγό της Ηλία Κρασσά και τα δυο παιδιά τους, Μπιάνκα και Κάρολο-Ηλία.

Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Βίκυ Καγιά λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση – βόμβα για την αποχώρησή της από το GNTM. Η γνωστή παρουσιάστρια βρέθηκε στην Βουλιαγμένη, όπου εκμεταλλευόμενη τον ηλιόλουστο καιρό, απόλαυσε ξέγνοιαστες στιγμές με τα παιδιά της! Η μονάκριβη κορούλα της και ο μικρός Κάρολος έκαναν ποδήλατο και η Βίκυ δεν πήρε τα μάτια της από πάνω τους!

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More