Βίκυ Καγιά – Ηλίας Κρασσάς: Απολαμβάνουν οικογενειακές στιγμές στη Μύκονο

Ένα διάλειμμά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και τα γυρίσματα του GNTM που έχουν ξεκινήσει από τις αρχές του καλοκαιριού θέλησε να κάνει η Βίκυ Καγιά προκειμένου να χαλαρώσει μερικές ημέρες με την οικογένειά της στο νησί της Μυκόνου.

Έπειτα από μια τηλεοπτική σεζόν αποχής από το ριάλιτι μοντέλων για τις ανάγκες παρουσίασης του Dancing with thw Stars, η λαμπερή παρουσιάστρια επανέρχεται στον 5ο κύκλο του GNTM με ολοκαίνουργια επιτροπή δίπλα τη, τους Γιώργο Καράβα, Σοφία Χατζηπαντελή και Τάσο Σοφρωνίου.

Στο διάλειμμά της όμως από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η Βίκυ Καγιά απαθανατίστηκε σε ένα από τα πιο γνωστά beach bar της Ψαρούς μαζί με τον σύζυγό της Ηλία Κρασσά και τα παιδιά τους, την 7χρονη Μπιάνκα και τον 4χρονο Κάρολο, ενώ μαζί τους ήταν και τα δυο παιδιά του επιχειρηματία από τον πρώτο του γάμο, ο Γιώργος και η Εριέττα.

Η οικογένεια έκανε ηλιοθεραπεία στις ξαπλώστρες, ενώ δεν έλειψαν τα παιχνίδια μέσα στη θάλασσα.

Το ζευγάρι έχει συμπληρώσει ήδη 8 χρόνια έγγαμου βίου αφού παντρεύτηκαν στις 18 Ιουλίου του 2014 στην ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Στεφάνου στο Παρίσι και εκ τότε παραμένουν αχώριστοι.

Φωτογραφίες: ΝDP/Νίκος Ζώτος για το περιοδικό ΟΚ!

Read More

And More