Διαγωνισμός! 12 τυχερές αναγνώστριες κερδίζουν από τρία προϊόντα καθαρισμού Olay Total Effects!

Μπορεί να σου ακουστεί κλισέ αλλά είναι από τις μεγαλύτερες αλήθειες στον κόσμο της ομορφιάς: ο καθαρισμός της επιδερμίδας είναι το Άλφα και το Ωμέγα για να είναι όμορφη και υγιής. Το μακιγιάζ, οι μάσκες και ό,τι άλλο βάζει ο νους σου είναι τα υπόλοιπα γράμματα!

Τι θα έλεγες, λοιπόν, αν σου κάναμε δώρο τα… δύο γράμματα; Το TLIFE και η Olay δίνουν την δυνατότητα σε 12 τυχερές αναγνώστριες να κερδίσουν τρία προϊόντα της σειράς καθαρισμού Total Effects που δρα ενάντια στα 7 σημάδια του χρόνου.

Στα παρουσιάζω, λοιπόν!

Υγρά μαντηλάκια total effects
Τα μαντηλάκια, με την μοναδική τους υγρή υφή και την ειδική σχεδίαση με ραβδώσεις, αφαιρούν και εγκλωβίζουν γρήγορα και εύκολα ρύπους και ακαθαρσίες μακριά από το δέρμα – ακόμα και την αδιάβροχη μάσκαρα. Κάθε μαντηλάκι περιέχει ένα υψηλό ποσοστό ενεργών ενυδατικών συστατικών ενώ το ευεργετικό VitaNiacin μεταφέρεται στο δέρμα, ενώ το καθαρίζεις.

Γαλάκτωμα Καθαρισμού total effects
Ένα ενυδατικό γαλάκτωμα καθαρισμού με το αποκλειστικό σύμπλεγμα βιταμινών της total effects, VitaNiacin. Αφαιρεί ολοκληρωτικά λιπαρά κατάλοιπα και υπολείμματα μακιγιάζ χωρίς να διαταράσσει τη φυσική υγρασία του δέρματος.

Τονωτική Λοσιόν total effects
Σύνθεση εμπλουτισμένη με VitaNiacin, χωρίς οινόπνευμα, που ενυδατώνει και φρεσκάρει την επιδερμίδα, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνειά της. Χρησιμοποίησε την λοσιόν πρωί και βράδυ, μετά τον καθαρισμό σε όλο το πρόσωπο και τον λαιμό.

Πώς μπορώ να τα κερδίσω;
Συμπλήρωσε όλα τα στοιχεία σου στην φόρμα συμμετοχής που θα βρεις παρακάτω! Οι 12 τυχερές που θα κερδίσουν τα προϊόντα της σειράς θα αναδειχθούν κατόπιν κλήρωσης που θα γίνει την Δευτέρα 9 Απριλίου. Τα ονόματα των τυχερών θα δημοσιευθούν σε νέο άρθρο την ίδια μέρα ενώ η αποστολή των δώρων θα γίνει από την εταιρία.
Σημείωση! Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει δύο μέρες: την Πέμπτη 5 Απριλίου και την Παρασκευή 6 Απριλίου. Βιάσου!

module

Read More

And More