Βίκυ Καγιά – Ηλίας Κρασσάς: Νέες φωτογραφίες από το γάμο που πήγαν στο Λίβανο!

Ένα ταξίδια – αστραπή στο Λίβανο έκαναν μέσα στο Σαββατοκύριακο η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς, με αφορμή το γάμο ενός πολύ αγαπημένου τους ζευγαριού. Η Ελληνίδα καλλονή και παρουσιάστρια του Star άφησε για λίγο τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και παρόλο που έχει μπει στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της έφυγε για τον Λίβανο με τον σύζυγό της για το γάμο του Karim και της Nisrine.

Η τελετή – υπερπαραγωγή έγινε πλάι στο κύμα στο Bamboo Bay και η χαρούμενη φίλη της νύφης δεν σταμάτησε να τραβά video και φωτογραφίες και να δημοσιεύει τα highlights στο Instagram.

In great company!#wedding #Beirut #Lebanon #weekend #celebration #loveisintheair #congrats

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @vickykaya_ στις

Η αλήθεια είναι πως η Βίκυ Καγιά ταξιδεύει συχνά στο Λίβανο με τον σύζυγό της Ηλία, μιας και εκεί βρίσκονται αγαπημένα της πρόσωπα, αλλά τους τελευταίους μήνες απέφυγε τις μετακινήσεις, λόγω εγκυμοσύνης. Τώρα πια όμως που έχει περάσει το δύσκολο πρώτο τρίμηνο, η Βίκυ ετοίμασε χωρίς δεύτερη σκέψη βαλίτσες για το Λίβανο και το γάμο των φίλων της.

With my darling celebrating Karim & Nisrine!#wedding #Beirut #Lebanon #weekend #celebration #loveisintheair #congrats @kkaragulla @nnisrine

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @vickykaya_ στις

Η Βίκυ μάλιστα, παρόλο που έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της ήταν ιδιαίτερα κομψή και εντυπωσιακή και δεν σταμάτησε να φωτογραφίζεται αγκαλιά με τον άντρα της.

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More