Βίκυ Καγιά – Ηλίας Κρασσάς: Οικογενειακή απόδραση στη Μύκονο – Φωτογραφίες

Η Βίκυ Καγιά, αφού ολοκλήρωσε τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της, ξεκίνησε τις καλοκαιρινές διακοπές μαζί με την οικογένειά της. Η γνωστή παρουσιάστρια, που από τη νέα σεζόν θα είναι η οικοδέσποινα του Dancing With The Stars, άφησε στην άκρη για λίγο τα επαγγελματικά της και αφοσιώθηκε στον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά και τα δύο παιδιά τους, Μπιάνκα και Κάρολο.

Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας έχουν δημιουργήσει μια αγαπημένη και ενωμένη οικογένεια και, παρά την έντονη καθημερινότητά τους, πάντα διαθέτουν χρόνο για τα παιδιά τους. Το ζευγάρι, έχοντας τακτοποιήσει κάθε εκκρεμότητα, θέλησε να περάσει μερικές ημέρες του Ιουλίου στη Μύκονο, έχοντας φυσικά στο πλευρό του την Μπιάνκα και τον Κάρολο.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη Βίκυ Καγιά, τον Ηλία Κρασσά και τα παιδιά τους κατά την αποβίβασή τους από το σκάφος στο λιμάνι του νησιού των Ανέμων. Μετά το μπάνιο στη θάλασσα σε κάποια από τις λιγότερο κοσμοπολίτικες παραλίες, η οικογένεια επέστρεψε στη βάση της.

Η Βίκυ Καγιά, φορώντας ένα σομόν καφτάνι και έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα, παρέδωσε – γι’ ακόμα μια φορά – μαθήματα στιλ.

Δες φωτογραφίες:

 

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More