Βίκυ Καγιά – Ηλίας Κρασσάς: Ρομαντικές στιγμές λίγες εβδομάδες πριν υποδεχτούν την κόρη τους!

Για τον ερχομό της κόρης τους ανυπομονούν η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς. Το ζευγάρι θα αποκτήσει το πρώτο του παιδί τον Ιούνιο και απολαμβάνει κάθε στιγμή προς την τελική ευθεία για τον ερχομό της κόρης του στον κόσμο. Οι δυο τους απολαμβάνουν μαζί κάθε στιγμή του ελεύθερου χρόνου τους μαζί καθώς και οι δυο αφιερώνουν καθημερινά μεγάλο μέρος του χρόνου και της ενέργειάς τους στις επαγγελματικές τους δραστηριότητες.


Πηγή: Περιοδικό Hello

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους έχει εντοπίσει να περπατούν σε περιοχές των νοτίων προαστίων, καθώς η Βίκυ Καγιά δεν αμελεί την φυσική της κατάσταση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και φροντίζει να περπατά τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα.

Από το πρόγραμμά του ζευγαριού δεν λείπουν και οι ρομαντικές βραδιές στο σπίτι τους στα νότια προάστια. Πρόσφατα μάλιστα είχαν την καλύτερη αφορμή για να περάσουν ένα τέτοιο ρομαντικό βράδυ, καθώς ο Ηλίας Κρασσάς είχε τα γενέθλια του. Η Βίκυ Καγιά παράγγειλε μια τούρτα, φυσικά από την αλυσίδα ζαχαροπλαστείων του συζύγου της, στον συνδυασμό χρωμάτων που εκείνος αγαπά (το κλασικό ασπρόμαυρο) και του έγραψε το τρυφερό της μήνυμα για τα γενέθλια του.


“Χρόνια πολλά αγάπη μου! Είσαι το φως στις ζωές όλων μας!” σχολίασε η Βίκυ Καγιά δημοσιεύοντας την πιο πάνω φωτογραφία της τούρτας γενεθλίων του Ηλία Κρασσά, του “μπαμπάκα” της οικογένειας, όπως τον αποκαλεί στο μήνυμα της στην τούρτα.

Read More

And More