Βίκυ Καγιά – Ηλίας Κρασσάς: Βάφτισαν την κόρη τους στη Βηρυτό! Δες την τούρτα – υπερπαραγωγή

Baby bloom στη Βηρυτό στο Λίβανο για την μικρή Bianca Κρασσά! Η κόρη της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά βαφτίστηκε κάτω από άκρα μυστικότητα, παρουσία λίγων καλών φίλων και αγαπημένων προσώπων του ζευγαριού, μάσα στο Σαββατοκύριακο, και γέμισε χαμόγελα χαράς το διάσημο ζευγάρι.

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και το φορτωμένο πρόγραμμα της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά άλλαξαν τα σχέδια για τη βάφτιση της μικρής τους. Παρόλο που υπολόγιζαν το μυστήριο να γίνει καλοκαίρι αποφάσισαν να το κάνουν μέσα στο φθινόπωρο. Η ευτυχισμένη μαμά, που έχει πάθει μεγάλο έρωτα με την Bianca, φρόντισε να είναι όλα έτσι όπως τα ονειρεύεται. Οι προετοιμασίες είχαν μπει στην τελική ευθεία εδώ και καιρό και το πρώην μοντέλο και επιχειρηματίας έκανε πριν από λίγες μέρες και τις πρόβες για τα ρούχα που θα βάλει. Η Βίκυ επέλεξε μια δημιουργία του γνωστού σχεδιαστή και καλού της φίλου, Βασίλη Ζούλια.

Νονά της μικρής Bianca ήταν η διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων Connie Houston (την οποία πάντρεψε η Βίκυ Καγιά πριν λίγο καιρό) και νονός, ένας πολύ καλός φίλος και συνεργάτης του Ηλία Κρασσά.

Το γλέντι που ακολούθησε μετά τη βάφτιση ήταν μεγάλο, ενώ ξεχώρισε η τούρτα υπερπαραγωγή για την Bianca με το μεγάλο “Β” στο κέντρο. Ο μπαμπάς της μικρής άλλωστε, που είναι και ιδιοκτήτης μεγάλης αλυσίδας ζαχαροπλαστείων δεν θα μπορούσε να μην προσέξει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια στο γλυκό της νεοφώτιστης κορούλας του.

Και μπορεί το ζευγάρι να ήθελε η βάφτιση της Bianca να γίνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αποφεύγοντας να ανεβάσει φωτογραφίες στο Instagram, στα social media κυκλοφόρησε η φωτογραφία της τούρτας της βάφτισης με πολλές ευχές για το μωρό…


Read More

And More