Βίκυ Καγιά – Ηλίας Κρασσάς: Βαφτίζουν την κόρη τους στη Βηρυτό!

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και το φορτωμένο πρόγραμμα της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά άλλαξαν τα σχέδια για τη βάφτιση της μικρής τους. Παρόλο που υπολόγιζαν το μυστήριο να γίνει καλοκαίρι αποφάσισαν να το κάνουν μέσα στο φθινόπωρο.

Η ευτυχισμένη μαμά, που έχει πάθει μεγάλο έρωτα με τη Bianca, φροντισε να είναι όλα έτσι όπως τα ονειρεύεται. Οι προετοιμασίες είχαν μπει στην τελική ευθεία εδώ και καιρό και το πρώην μοντέλο και επιχειρηματίας έκανε πριν από λίγες μέρες και τις πρόβες για τα ρούχα που θα βάλει. Δες εδώ! Η Βίκυ θα βάλει μια δημιουργία του γνωστού σχεδιαστή και καλού της φίλου, Βασίλη Ζούλια.

We didn’t realize we were making memories!We just knew we were having fun!#vintagefrienships #you @vzoulias

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Vicky Kaya (@vickykaya_) στις


Νονά είχε γίνει γνωστό πώς θα είναι η διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων Connie Houston και νονός, ένας πολύ καλός φίλος και συνεργάτης του επιχειρηματία. Το ζευγάρι επέλεξε, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, να κάνει την βάφτιση στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Βηρυτό!

Η Βίκυ, αν και κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα με τη νέα της εκπομπή στο Star, φρόντισε να ολοκληρώσει τα γυρίσματα εγκαίρως και να αναχωρήσει οικογενειακώς για ένα από τα πιο όμορφα οικογενειακά τους Σαββατοκύριακα.

Read More

And More