Βίκυ Καγιά – Ηλίας Κρασσάς: Βραδινή έξοδος για το ερωτευμένο ζευγάρι μετά από καιρό [pics]

Ήταν Ιούλιος του 2014 όταν η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς παντρεύτηκαν μυστικά στο Παρίσι έχοντας στο πλευρό τους ελάχιστους φίλους. Από τότε μπορεί να έχουν περάσει μόλις 5,5 χρόνια, όμως γνωστή παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας σύζυγός της έχουν αποκτήσει δύο παιδιά και έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια. Η Μπιάνκα και ο Κάρολος Ηλίας είναι πλέον όλη τους η ζωή!

Η κριτής του Greece’s Next Top Model και ο ιδιοκτήτης γνωστής αλυσίδας ζαχαροπλαστείων έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους στο γάμο τους και συνεπώς είναι λίγες οι φορές που τους βλέπουμε μαζί σε κοσμικά event ή δημόσιες εκδηλώσεις. Ωστόσο, το βράδυ της Παρασκευής η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο θέατρο Παλλάς, προκειμένου να παρακολουθήσουν την παράσταση του Τάκη Ζαχαράτου “Ζω για σένα” .

Ο χαρισματικός performer γράφει τα κείμενα και πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ζω για σένα», ένα θέαμα με τις περισσότερες μεταμορφώσεις και μιμήσεις που έχει κάνει ποτέ, όπου καυτηριάζει με τον μοναδικό του τρόπο την κοινωνικοπολιτική και τηλεοπτική επικαιρότητα. Στο φαντασμαγορικό show ο Τάκης Ζαχαράτος πλαισιώνεται από δεκαμελής ορχήστρα και εντυπωσιακό μπαλέτο 12 χορευτών.

Η οικοδέσποινα του Shopping Star μετά το σύντομο ταξίδι στο Παρίσι παρακολούθησε τον αγαπημένο της φίλο επί σκηνής χαρίζοντάς του το πιο θερμό χειροκρότημα για όλο αυτό που έχει δημιουργήσει. Ο φωτογραφικός φακός βρέθηκε στο Παλλάς και απαθανάτισε την Βίκυ Καγιά και τον Ηλία Κρασσά τόσο κατά την είσοδό τους στο θέατρο όσο και μετά το τέλος της παράστασης μαζί με τον πρωταγωνιστή της βραδιάς.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More