Βίκυ Καγιά: Καλοκαιρινές διακοπές με τον σύζυγό της Ηλία Κρασσά και τα παιδιά τους!

Μπορεί οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δυο να ήταν πολλές ακόμη και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς όμως βρήκαν λίγο χρόνια για να απολαύσουν μαζί τις πιο όμορφες οικογενειακές διακοπές τους. Το ζευγάρι μαζί με τον μικρό Κάρολο Ηλία και την κούκλα Μπιάνκα έφυγαν για τις διακοπές του καλοκαιριού και επιμένουν για μια ακόμη χρονιά… ελληνικά.

Η αλήθεια είναι πως λόγω των γυρισμάτων του νέου κύκλου του Greece’s Next Top Model, η Βίκυ Καγιά είχε ένα πολύ φορτωμένο πρόγραμμα. Ωστόσο, έκανε μικρές αποδράσεις με τον σύζυγό της Ηλία Κρασσά για λίγες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης. Τώρα όμως οι δυο τους ξεκίνησαν και επίσημα τις διακοπές τους μαζί με τα δυο αγγελούδια τους.

Ο Κάρολος – Ηλίας και η Μπιάνκα μάλιστα, δεν σταματούν τις βόλτες, τις βουτιές και τα παιχνίδια με τους διάσημους γονείς τους.

Ιδιαίτερα ενθουσιασμένη με το καλοκαιρινό της διάλειμμα από τα γυρίσματα, η Βίκυ Καγιά ανέβασε στο Instagram Story της φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές διακοπές της και τα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων δεν είχαν τέλος.

Παιχνίδια στην παραλία  για τα παιδιά του Ηλιά Κρασσά και της Βίκυς Καγιά

Η Βίκυ Καγιά περνά χαλαρές στιγμές στην παραλία!

Read More

And More