Βίκυ Καγιά: Καλοκαιρινές βουτιές με την Μπιάνκα! Φωτογραφία

Έγινε πια ενός χρόνο και είναι η απόλυτη πρωταγωνίστρια στο σπίτι. Η μικρή Μπιάνκα, η κόρη της Βίκυς Καγιά και το Ηλία Κρασσά ήρθε στη ζωή τους, άλλαξε τις προτεραιότητές τους και τους γέμισε χαρά. Έτσι, παρά το φορτωμένο πρόγραμμα και των δυο γονιών της, υπάρχει πάντα χρόνος για όμορφες δραστηριότητες με την μικρή.

Αυτήν τη φορά, η Βίκυ πήγε με την κόρη της στην παραλία και απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα… με την μπέμπα να μην σταματά το παιχνίδι στην άμμο. «Στην παραλία», έγραψε στο προφίλ της και ανέβασε μια φωτογραφία της Μπιάνκα που παίζει με το κουβαδάκι της.

Αυτή δεν είναι όμως η πρώτη βόλτα της κόρης της στη θάλασσα, αφού πριν λίγες μέρες το ζευγάρι βρέθηκε με το παιδί στην Μύκονο για ολιγοήμερες διακοπές.

At the beach!#beach #toys #sand #summer #fun #sunday #Bianca

A photo posted by Vicky Kaya (@vickykaya_) on


Τέλος, όσον αφορά στη βάφτιση της Μπιάνκα, η Βίκυ Καγιά αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο People: «Αρχικά λέγαμε να τη βαπτίσουμε το φθινόπωρο, αλλά βλέπω να το μεταφέρουμε, τελικά, για το χειμώνα γιατί ο μπαμπάς μας έχει πολλή δουλειά. Ο Ηλίας θέλει να είναι χαλαρός και ήρεμος όταν γίνει η βάπτιση. Δεν ξέρω ακόμα πού θα τελεστεί το μυστήριο, αλλά μάλλον θα γίνει στην Ελλάδα. Νονά της θα είναι η κολλητή μου φίλη, Κόνι Χιούστον, που μένει μόνιμα στο Παρίσι. Ήταν η πρώτη μου συγκάτοικος όταν ζούσα στο Παρίσι και είχαμε πει πως όποια κάνει πρώτη παιδί, η άλλη θα της το βαφτίσει. Νονός θα είναι αντίστοιχα και ένας καλός φίλος του Ηλία, αλλά ακόμα δεν έχουμε καταλήξει στο ποιος».

Read More

And More